VAN ONRUST NAAR INNERLIJKE RUST

In elke fase van je leven.

Als therapeut/counselor vind ik het belangrijk dat wat ik aanbied in mijn praktijk, allereerst mezelf eigen heb gemaakt. Het leef zonder er over na hoef te denken. Zo noem ik mezelf bijvoorbeeld niet voor niets een ACTofiel, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) zit in mijn vezels.

ZIEL

Tot nu toe is het zo dat iedere keer als ik een methodiek me eigen heb gemaakt, er een besef is dat er meer te ontdekken is. Deze ontdekkingstocht heeft me uiteindelijk gebracht bij de ziel. De ziel, de basis van alles. De ziel, die absolute volmaaktheid is. Als we het tenminste de ruimte geven zichzelf te beleven. Een boom houdt zich niet bezig met sta ik hier wel op een goede plek, ben ik wel mooi genoeg, doe ik het wel goed, groei ik met mijn takken wel de juiste kant op? Of was ik maar een vogel! Nee een boom leeft de seizoenen, zonder in weerstand te gaan of het leven in twijfel te trekken.

ONRUST

Wij als mensen hebben echter een verstand dat weerstand creƫert, dat het leven in twijfel trekt. Het verstand bemoeit zich met alles en iedereen, denkt het beter te weten en lijkt niet te stoppen. Zo kan er een constante warboel aan (negatieve) gedachten zijn. Er ontstaat innerlijke onrust, doordat we in wezen tegen onze eigen natuur ingaan, waardoor het leven hard werken wordt. Met als resultaat dat het lichaam verkrampt, we steeds verder van onszelf af komen te staan... en de gedachten luider en luider worden.

RUST

Wat als het leven, jouw natuur, 'gewoon' zijn of haar absolute volmaaktheid in vrijheid mag (be)leven? Stel het je eens voor. Hoe zou je leven er dan uit zien? Negatieve gedachten die niet meer jouw doen en laten kunnen bepalen. Je lichaam dat ontspannen de dag door komt. Met andere woorden je leven bezield leven.

UITNODIGING

Ik nodig je uit vrijblijvend kennis te maken en te ontdekken hoe dit mogelijk is. Dat kan in mijn praktijk, op de heide of online.

OPEN DAG

Of meld je aan voor een persoonlijke sessie op de open dag van Bewustzijnscentrum Bala te Huizen op 15 november a.s. Mail info@vanstralen.nu voor meer informatie.

Je bent van harte welkom.

Over Van Stralen

Dit bericht is geschreven door Van Stralen. Het bedrijf valt onder coaching uit Hilversum. Trefwoorden van Van Stralen uit Huizen : stervensbegleiding, angst, sterven, pallitatieve zorg, energie, persoonlijke traject, 1 op 1 begeleiding, familie support, energie op bestelling, bijsturing, hulp bij ontslag, hulp bij scheiding, hulp bij invaliditeit, stralen, hulp bij naderend overlijden, hulp bij chronisch zieken, vrijblijvende kennismaking, lusteloos voelen, energie tekort, universele energie, Soul Body Fusion, energetische begeleiding, BMR training, soulhealing, zelfontwikkeling, coaching, spanning, spirituele ontwikkeling, spiritualiteit, counseling, psychosociale therapie, coach, counselor, therapie, help, hulp, terminaal, buikklachten, rugklachten, hoofdpijn, migriaine.

Lees meer over Van Stralen.