Offerte voor Transportbedrijf in Hilversum

Bij de volgende bedrijven kunt u een offerte opvragen. U zoekt op transportbedrijf in Hilversum. Wij vonden 2 bedrijven voor een offerte over transportbedrijf in Hilversum voor u. meer

Prijsopgave voor transportbedrijf opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Hallo, Voor een beursdeelname willen wij graag een ziekenhuisbed laten ophalen in het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum en laten leveren in de Spant, Bussum. Dit alles moet gebeuren op dinsdag 2 oktober. Het bed kan vanaf 17:00 uur in Bussum geleverd worden. En moet daar op woensdag einde weer worden opgehaald en terug naar Hilversum. Wat zijn hiervan de kosten?”

Aangevraagd op maandag 3 september 2018

“wat kost het vervoer van 4 palletkratten van weesp naar Hilversum, op 25 of 26 april”

Aangevraagd op vrijdag 20 april 2018

Aangesloten bedrijven

  • Maron Logistiek

    Een logistiek dienstverlener gericht op het MKB, dat is Maron Logistiek!. Trefwoorden van Maron Logistiek : transportbedrijf, koeriersdiensten Utrecht, distributie Utrecht, expresse diensten wereldwijd Utrecht, transport Utrecht, opslag Utrecht, logistieke dienstverlening Utrecht, pakketdistributie Utrecht, verzorgen van zendingen Utrecht, .

    tel. 030-2411785, Zonnebaan 28, 3542EE in Utrecht

    Meer over Maron Logistiek contact website