Wie zijn wij??

Truly Nolen is één van de grootste en invloedrijkste bedrijven op wereldniveau in de dienst van de milieubescherming.

Wie zijn wij??

Het bedrijf is in 1938 in Florida opgericht. Het heeft méér dan 205 vestigingen en vertegenwoordigingen in méér dan 60 landen over de hele wereld.

Sinds méér dan 70 jaar zijn wij gespecialiseerd in het bestrijden van ratten en muizen, kakkerlakken, insecten, en het weren van vogels in woningen en bedrijven over de hele wereld!

Kwaliteit is de sleutel van ons succes! Truly Nolen heeft een sterk imago en staat voor ervaring, snelheid en kwaliteit van de dienstverlening, samen met het leveren van uitstekende en doeltreffende resultaten. Onze stevige positie op de markt behouden we door doordat we aan de voorhoede van de technologie staan en kunnen rekenen op een hecht team dat open staat voor nieuwe uitdagingen.

Onze doelstelling? Een geloofwaardige organisatie zijn die voortdurend groeit, door een correcte professionele houding, een dienstverlening die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, respect, veiligheid, innovatie en toegevoegde waarde, en met respect voor het milieu waarin we leven.

Voor uw gehele tevredenheid stellen we, na de eerste tussenkomst, een onderhoudsplan op met geregeld toezicht, om het daadwerkelijke bestrijden van het probleem op de voet te volgen dit natuurlijk in overleg met de klant. Zo garanderen we 100% doeltreffendheid bij het bestrijden van ongedierte en bewaken we de kwaliteit van onze geleverde dienst. De hoofddoelstelling van onze diensten is de klant helemaal tevreden te stellen.

Kwaliteit van onze dienstverlening, ervaring, snelheid, beschikbaarheid, efficiëntie, professionaliteit en geloofwaardigheid, daar gaan wij voor.

Als u tevreden bent, zijn wij het ook en daar zetten we ons dagelijks voor in.

Wij garanderen:

- Dienstverlening 24 uur per dag / 7 dagen per week / 365 dagen per jaar;

- Gratis offerte;

- Ervaren technici, met een jarenlange ervaring op dit gebied;

- Een tussenkomst ten laatste 48 uur na uw verzoek;

- Gedetailleerd onderhoudsrapport;

- Gratis inspectie;

Online platform voor exclusief gebruik door de individuele klant waar hij al zijn gegevens, certificaten en verslagen van de tussenkomsten kan raadplegen

http://www.pestscan.eu/default.nl.html

Indien u geïnteresseerd bent: 0320-820993 of info@trulynolen.nl

Geplaatst op dinsdag 13 april 2021.

Over Truly Nolen De ongediertebestrijding van Hilversum

Dit bericht is geschreven door Truly Nolen De ongediertebestrijding van Hilversum. Het bedrijf valt onder ongediertebestrijding uit Hilversum. Trefwoorden van Truly Nolen De ongediertebestrijding van Hilversum uit Lelystad : ongedierte bestrijding, gespecialiseerde ongediertebestrijding, zelf ongedierte bestrijden, 24/7 ongedierte bestrijding, gratis offerte ongedierte bestrijding, doe-het-zelf ongedierte bestrijden, diervriendelijk ongedierte bestrijden, ongedierte laten bestrijden met garantie, .

Lees meer over Truly Nolen De ongediertebestrijding van Hilversum.