Waneer sta je al klant CENTRAAL?

Het er over hebben als dienstverlener is één, maar het doen is een KUNST!

Waneer sta je al klant CENTRAAL?

De KLANT centraal

Wat is nu eigenlijk de klant centraal? Dit is de rol van de banken uit het verleden en dit is de rol die de accountants/boekhouders (nog) niet kunnen spelen. Dus gebeurt er vaak niets. Niet weten verlamd en zorgt dat je niets onderneemt. Door weer in actie te komen komt er rust en komen zaken weer in beweging. Alles wat aandacht krijgt groeit.

Ik bekijk in eerste instantie alleen, maar vaak later met een team van specialisten waar de wensen en doelstellingen liggen van jou als mijn klant. Met mijn jarenlange ervaring binnen Private Banking en accountancy weet ik dus precies waar de behoeftes liggen van ondernemers en dat zij dit in de huidige markt als een gebrek ervaren.

Als Financieel Planner ben ik dagelijks in de weer om voor mijn klanten (nagenoeg altijd actieve ondernemers) samen met hen te bepalen wat hun FOCUS is op de lange termijn. Dus met het opstellen van een TOEKOMSTplanning.

Met vragen als”:

- “Waar sta je nu?”

- “Hoe ziet jouw ideale toekomst er uit?

- “Wat zou je levenslang netto te besteden willen hebben?”

- “Waar wordt je gelukkig van?”

- “Wat wil je achterlaten voor je kinderen?”

- “Wat is voor jou belangrijk in dit leven met je bedrijf?”

- “Heb je het goed genoeg geregeld voor je nabestaanden?”

Met deze antwoorden kan ik komen tot de kern van wat iemand nu ECHT belangrijk vindt in dit leven. Geld is altijd een middel om ergens te komen, maar zelden een doel op zich. En er zijn altijd verbeteringen aan te brengen en KOSTEN te besparen.

Als Planner bespreek ik samen met mijn klanten wat de wensen en doelstellingen zijn voor zowel privé als onderneming(en). Ik breng financiële risico’s als overlijden en arbeidsongeschiktheid in kaart en laat zien hoe inkomens- en vermogensontwikkelingen er uit zien voor privé en zakelijk. Hieruit volgen vaak actiepunten voor zowel de klant, als de accountant/boekhouder, maar ook voor een bedrijfsverzekeringsspecialist, een (bedrijfs)financieringsspecialist, vermogensbeheerder, intermediair etc.

Bovenal laat ik een andere kijk op geld zien. Hoe kun je het voor je laten werken en wat kan beter en eventueel anders? Ik hou van simpel en niet onnodig complex.

Als spin in het web houd ik voor mijn klanten het OVERZICHT. Ik ben het eerste aanspreekpunt, verzamel informatie en zorg dat hij of zij altijd op het juiste moment met de juiste persoon om tafel komt en dat doorlopend en actueel.

Mijn grootste kracht is de samenwerking binnen mijn netwerk. Je krijgt niet alleen mijn expertise, maar dat van mijn gehele netwerk erbij en daarmee dus altijd het BESTE advies wat aansluit bij jouw specifieke situatie.

Neem rustig contact met me op en we bespreken wat ik voor jou kan betekenen, want alles wat aandacht krijgt groeit.

Geplaatst op maandag 12 april 2021.

Over LS Personal Finance

Dit bericht is geschreven door LS Personal Finance. Het bedrijf valt onder financieel adviseur uit Hilversum. Trefwoorden van LS Personal Finance uit Huizen : Financiële begeleiding, hulp bij privé financieringen, financiële dienstverlening, financieel planner, bedrijfs financiering, particuliere financiering, financieel advies, persoonlijk advies op financieel gebied .

Lees meer over LS Personal Finance.