Sleutel van de opvoeding, ligt bij de ouders, dus bij jou zelf...

In mijn BLOGS kun je lezen over mijn manier van werken, mijn visie en passie

Sleutel van de opvoeding, ligt bij de ouders, dus bij jou zelf...

Je kind laten uitgroeien tot een VRIJ kind, dat het mag zijn, wie het is, dat wil toch iedereen? lees meer in mijn blog: http://margotdehoest.nl/wp/2017/04/12/sleutel-opvoedingsvragen-ligt-ouders/

Of mijn verhaal, hoe ik zelf met de Journey in contact kwam: Toen ik aan de opleiding tot Journey Practitioner begon, dacht ik daar te leren hoe ik anderen kon helpen. Het ging veel verder, ik kreeg de kans eerst met mijzelf aan de slag te gaan. Daar vond ik de sleutel een VRIJ mens te worden. Al meer dan 12 jaar begeleid ik mensen met de Journey-methode/ Helende Reis. Ik ben nog iedere dag blij, dat ik dat kan doen. .Kom zelf ervaren hoe belangrijk het is voor jou zelf, je relaties, je kinderen, op je werk, om VRIJHEID in je leven te ervaren! http://margotdehoest.nl/wp/2017/03/24/hoe-contact-kwam-journey/ Van harte welkom voor een gratis kennismaking.

Geplaatst op maandag 24 april 2017.

Over Praktijk Zonnewende

Dit bericht is geschreven door Praktijk Zonnewende. Het bedrijf valt onder coaching uit Hilversum. Trefwoorden van Praktijk Zonnewende uit Hilversum : Journey methode, Luisterkind methode, personal coaching, opvoedingsadvies, opvoedingsproblemen, opvoedingsvragen, communicatie ouder kind, Helende reis-methode, vergeving, Luisterkind, zelfontwikkeling, (v)echtscheiding, rouwverwerking. .

Lees meer over Praktijk Zonnewende.