Samengestelde gezinnen

Heeft u een samengesteld gezin (met eigen kinderen, stiefkinderen of zelfs pleegkinderen)? Wie erft er dan van u volgens de wet, en kunt u dit ook anders regelen?

Samengestelde gezinnen

Er zijn steeds meer samengestelde gezinnen. Door tweede huwelijken is in gezinnen sprake van kinderen die beide ouders gemeenschappelijk hebben en kinderen die dat niet hebben. Ook zijn er gezinnen met pleegkinderen. Hoe zit het met de rechten van die kinderen op het gebied van erfrecht en de erfbelasting ten opzichte van hun (stief)ouders of grootouders en ten opzichte van elkaar? Hulp nodig bij het opstellen van een testament en/of levenstestament? Onze kennismaking begint met een gesprek (ook aan de keukentafel) en kost hooguit een kopje koffie/thee en een uurtje van elkaars tijd. Ik ben bereikbaar via 06-23440514 of chstassen@gmail.com Graag tot horens/zien!

Carina Stassen

Complete hulp rondom erven en schenken: Register Estate Planners (REP) / Erfrechtplanner Executeur(-Testamentair) & Vereffenaar (lid NOVEX) Levensexecuteur/Gevolmachtigde & Toezichthouder (lid VELEX) Paralegal Familierecht a.i.

Geplaatst op donderdag 4 februari 2021.

Over Carina Stassen Beheer BV

Dit bericht is geschreven door Carina Stassen Beheer BV. Het bedrijf valt onder juridisch adviseur uit Hilversum. Trefwoorden van Carina Stassen Beheer BV uit Hilversum : hulp rondom erven, hulp rondom schenken, advisering op juridisch gebied, afhandelen van nalatenschappen, regelen financiƫle zaken, persoonlijke hulp, adviesbureau, toezicht nalatenschappen.

Lees meer over Carina Stassen Beheer BV.