Online meditatie training

Voor meer rust en ontspanning in je leven.

Online meditatie training

In deze training gaan we aan de slag met meditatie. Wil je weten wat meditatie is, hoe je dat moet doen en wat de effecten zijn van mediteren? Dan is deze training precies wat jij zoekt. Meditatie is een vorm van ontspanning. Je laat je geest tot rust komen door alle gedachten er gewoon te laten zijn en haalt de spierspanning uit je lichaam. Uiteindelijk krijg je juist enorm veel kracht en energie van mediteren. Tijdens deze training leer je hoe meditatie precies werkt, hoe het moet en hoe je het goed kan implementeren in je drukke dagelijkse bestaan.??

Wat is het meditatie programma?

Deze online meditatie training is gericht op degenen die geïnteresseerd in meditatie en willen weren hoe je kunt mediteren.. De gehele training wordt live gegeven door middel van videoconferencing via een online platform. In plaats van een persoonlijke ontmoeting, komen we wekelijks online bij elkaar. Een computer en een snelle internetverbinding zijn vereist. Mobiele apparaten zoals telefoons en tablets worden niet aanbevolen. Het is wenselijk als je een koptelefoon of oortjes gebruikt.

De online meditatie training zal bestaan uit:

- Acht wekelijkse online bijeenkomsten via Zoom van 60 minuten;

- Begeleide instructie over meditatie oefeningen;

- Groepsdialoog gericht op het vergroten van het meditatieproces in het dagelijks leven;

- Praktische informatie over hoe je kunt mediteren;

- Mogelijkheid om online vragen te stellen aan de trainer;

- Online bronmateriaal, psycho-educatie en videomateriaal;

- Dagelijkse thuis meditatie oefeningen voor 6 tot 45 minuten per dag.

Nb. Het is een praktische training waarbij je meditatie integreert in je leven, dit is geen therapiegroep.

Jouw resultaten na de training

Het blijkt dat beoefening van meditatie een van de meest efficiënte methoden is om allerlei ziekten en ongemakken te helen, of te helpen voorkomen. En, anders dan bij pilletjes uit een flesje, bestaan er bij meditatie geen negatieve bijverschijnselen! De belangrijkste oorzaak voor dit wondermedicijn blijkt de beïnvloeding van de hersenactiviteit te zijn. Door meditatie komen de hersenen weer tot rust. Door rust zetten zij het lichaam aan tot het produceren van o.a. stoffen en hormonen die spanningen oplossen en verouderingsprocessen vertragen. Bovendien heeft meditatie ook een gunstige werking op onze geestelijke en mentale ontwikkeling. Het stimuleert de ontplooiing van creativiteit en helpt het geheugen optimaal te functioneren.

- Je leert wat mediteren is;

- Je krijgt praktische informatie over hoe je kunt mediteren;

- Je leert welke materialen je kunt gebruiken om te kunnen mediteren;

- Je leert welke meditatiesoorten en vormen er zijn;

- Je leert wat de effecten van meditatie zijn;

- Je leert meditatie toe te passen in je dagelijks leven.

Meer informatie over de trainingen ziet u via deze link.

Geplaatst op maandag 1 maart 2021.

Over Centro Mio

Dit bericht is geschreven door Centro Mio. Het bedrijf valt onder coaching uit Hilversum. Trefwoorden van Centro Mio uit Laren : IEMT, HSP, hoogsensitiviteit, ik-grensbewustzijn, mindfulness, coaching, individuele begeleiding, coach, counselor, compassie, vaardigheidstraining, online trainingen, groepstraining, trauma, ontspannen .

Lees meer over Centro Mio.