Nabestaandenpensioen

Nabestaandenpensioen; weet jij hoe het zit?

Nabestaandenpensioen

Als er één punt van aandacht is voor met name ONDERNEMERS dan is het het regelen van de situatie bij een onverhoopt overlijden. Ieder klant van mij gaat standaard naar de notaris voor:

=> verouderde huwelijkse voorwaarden; => ontbreken van een samenlevingsovereenkomst bij ongehuwden; => niet bijhouden van verrekenbedingen in huwelijkse voorwaarden; => niet bijhouden van vergoedingsrechten bij een samenlevingsovereenkomst; => verouderde testamenten of zelfs het ontbreken ervan; => ontbreken van een levenstestament

en het allerbelangrijkste!

=> ontbreken van een goed financieel nabestaandenpensioen (dus geld om als nabestaanden van te kunnen leven).

DUS: wil je dit een keer nakijken en weten waar je staat en wat je nalaat? Neem gerust contact op en we kijken samen wat ik voor jullie kan betekenen.

Geplaatst op vrijdag 29 januari 2021.

Over LS Personal Finance

Dit bericht is geschreven door LS Personal Finance. Het bedrijf valt onder financieel adviseur uit Hilversum. Trefwoorden van LS Personal Finance uit Huizen : Financiële begeleiding, hulp bij privé financieringen, financiële dienstverlening, financieel planner, bedrijfs financiering, particuliere financiering, financieel advies, persoonlijk advies op financieel gebied .

Lees meer over LS Personal Finance.