Hoogsensitiviteit verdiepingstraining bij Centro Mio

Voor meer rust en ontspanning in je leven.

Hoogsensitiviteit verdiepingstraining bij Centro Mio

Intens waarnemen, gevoeligheid voor sfeer, emoties van anderen voelen en daar diepgaand over nadenken: typische eigenschappen van hooggevoeligheid. Maar ook: slecht tegen drukte kunnen, prikkelbaarheid, vermoeidheid en overvoerd raken in onze drukke maatschappij. Veel mensen zijn onzeker geworden van de manier waarop zij op de omgeving reageren. Herkenning in de typische eigenschappen van hoogsensitiviteit geeft weer rust en zelfvertrouwen en zicht op je eigen kleur die je aan het leven wilt geven.

Ieder mens heeft zo zijn eigen manieren aangeleerd om met zijn energie om te gaan. Soms leven mensen continu in strijd met zichzelf. Veel hooggevoeligen hebben hun voelhorens altijd op scherp staan en zijn onrustig geworden. Weer anderen ‘geven zich helemaal’ en zijn uitgeput na een dag, of gaan zo op in hun omgeving dat ze overvoerd raken door alle indrukken en zichzelf ‘verliezen’. Je helemaal terugtrekken in jezelf helpt ook al niet veel, omdat je dan weinig vat meer hebt op de omgeving of steeds ‘overlopen’ wordt.

Tijdens deze verdiepende training ga je herkennen wat voor invloed hooggevoeligheid eigenlijk heeft op jouw leven en wat jouw stijl is geworden van omgaan met je energie. Je leert weer te vertrouwen op je sensitieve informatie en op een nieuwe manier om te gaan met jezelf. En je sensitiviteit tot z’n recht komt, je in je kracht blijft en je trouw kunt blijven aan jezelf. We doen ook oefeningen ter bewustwording van je aandacht en je energieveld, om te ontspannen en op te laden maar het belangrijkst is, dat je geen last meer hebt van je gevoeligheid, maar het juist in gaat zetten.

De training wordt gegeven door Brigitta Derksen. Zij is een ervaren trainer en coach van trainingen rondom hoogsensitiviteit voor particulieren en professionals. Zij heeft zich gespecialiseerd in hoogsensitiviteit omdat zij merkte dat veel mensen zich weinig bewust zijn van almaar terugkerende overprikkeling en vermoeidheid. Grip krijgen op deze overprikkeling is vaak een belangrijk keerpunt in het verbeteren van ieders persoonlijke leven. Dit vormt dan ook een uitgangspunt achter al haar trainingen.

Meer informatie kunt u vinden via de volgende link: www.centromio.nl/hoogsensitiviteit-verdiepingstraining/.

Geplaatst op dinsdag 13 april 2021.

Over Centro Mio

Dit bericht is geschreven door Centro Mio. Het bedrijf valt onder coaching uit Hilversum. Trefwoorden van Centro Mio uit Laren : IEMT, HSP, hoogsensitiviteit, ik-grensbewustzijn, mindfulness, coaching, individuele begeleiding, coach, counselor, compassie, vaardigheidstraining, online trainingen, groepstraining, trauma, ontspannen .

Lees meer over Centro Mio.