Grenzen stellen met compassie

Voor meer rust en ontspanning in je leven.

Grenzen stellen met compassie

Als je moeite hebt met je eigen grenzen aangeven, dan is dit dé training voor jou!

We hebben allemaal een persoonlijke ik-grens. Die grens ervaren en voelen we vooral wanneer iemand er overheen gaat of wanneer we zelf aan onze grens?voorbijgaan. Op dat moment loop je leeg. Het liefst ken je eigen ik-grens goed en handel je hier bewust naar voordat je er overheen gaat. Hier hoef je geen muur voor op te trekken: dit kan ook heel goed samengaan in verbinding met je omgeving. En dat is waar we in deze training mee aan de slag gaan.?

Ervaar jij veel gevoelens van anderen? Voel jij je vaak verantwoordelijk voor de ander? Dan is deze training echt een aanrader voor jou.

Voor wie?

Deze 8-wekelijkse ik-grensbewustzijns training is bedoeld voor iedereen die wil leren in contact te komen met zich zelf én bewust wil omgaan met zijn grens. Op deze manier kun je je beter beschermen voor de gevoelens en emoties van anderen.

Als je merkt dat je uitgeput raakt als je met anderen in gesprek bent, dan is deze training geschikt voor jou! Deze training is dus ook heel geschikt voor coaches en therapeuten.

Meer informatie kunt u vinden via de volgende link: https://centromio.nl/ik-grensbewustzijn-training/

Geplaatst op maandag 15 maart 2021.

Over Centro Mio

Dit bericht is geschreven door Centro Mio. Het bedrijf valt onder coaching uit Hilversum. Trefwoorden van Centro Mio uit Laren : IEMT, HSP, hoogsensitiviteit, ik-grensbewustzijn, mindfulness, coaching, individuele begeleiding, coach, counselor, compassie, vaardigheidstraining, online trainingen, groepstraining, trauma, ontspannen .

Lees meer over Centro Mio.