ForYou Magazine 't Gooi mei 2017

BEWUST GEZOND ZIJN IS EEN KEUZE Veel mensen gaan op vakantie om even te ontsnappen aan de drukte en stress van alledag. Maar is het niet veel beter om het hele jaar door ontspannen te zijn? Met het pakket ‘Bewust Gezond’ zet je een proces in gang om dit mogelijk te maken.

ForYou Magazine 't Gooi mei 2017

Veel mensen gaan op vakantie om even te ontsnappen aan de drukte en stress van alledag. Maar is het niet veel beter om het hele jaar door ontspannen te zijn? Met het pakket ‘Bewust Gezond’ zet je een proces in gang om dit mogelijk te maken. ‘Bewust Gezond’ staat voor ‘bewust werken aan gezondheid’ en is bedoeld voor mensen die duurzaam willen werken aan een gezonder leven. De belangrijkste doelen zijn: – je bewust worden van je huidige leefstijl en het herkennen van patronen (invloed buitenwereld op binnenwereld, energiebalans en voedingsgewoonten) – gereedschap ontwikkelen om aan een nieuwe structuur te werken (keuzes, focus, discipline en waakzaamheid) – je energiehuishouding kunnen regelen ‘Bewust Gezond’ is een pakket van natuurgeneeskundige behandelingen en cursussen. De grootte van het pakket hangt af van jouw wensen, ­achtergrond en financiële mogelijkheden. Reiki Praktijk Sirius Caroline Tempelaar Siriusstraat 50 1223 AP Hilversum 06-26024980 info@reikipraktijksirius.nl www.reikipraktijksirius.nl

Geplaatst op zondag 21 mei 2017.

Over Reiki Praktijk Sirius

Dit bericht is geschreven door Reiki Praktijk Sirius. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Hilversum. Trefwoorden van Reiki Praktijk Sirius uit Hilversum : Natuurgeneeskundige behandelingen, Alternatieve geneeswijzen, Orthomoleculaire voeding, Ayurveda, Bach Bloesem therapie, Aromatherapie, energetische massage, orthomoleculaire suppletie, persoonlijke ontwikkeling, Reiki 1 en Reiki 2 cursussen, bewustzijn en spirituele groei, basispakket 'Bewust Gezond'.

Lees meer over Reiki Praktijk Sirius.