222 mensen/ kinderen gezocht met Dyslexie!

23 Luisterkind Werkers gaan aan de slag. met Afstemmingen om helder te krijgen, waar de Dyslexie vandaan komt.

222 mensen/ kinderen gezocht met Dyslexie!

Luisterkind en Dyslexie, een prima combinatie voor goede resultaten! In 2016 heb ik, Diana van Beaumont, als pilot tientallen Luisterkind-afstemmingen gemaakt op kinderen en volwassenen met Dyslexie. Ik wilde met de specifieke afstemmingen zien wat mijn Luisterkind Methode voor mensen met Dyslexie kon betekenen. De resultaten waren voor het overgrote deel zo positief dat ik er voor gekozen heb om deze pilot dit jaar opnieuw te doen, maar nu op groter schaal.

Hiervoor werken deze ronde dan ook 23 Luisterkindwerkers mee, die alle Luisterkind-afstemmingen gaan maken. Zij hebben de afgelopen weken geput uit mijn verhalen, ervaringen en resultaten van vorig jaar. Ik begeleid ze vanaf de zijlijn.

222 deelnemers gezocht die zich er voor willen gaan!

We zijn op zoek naar 222 kinderen en volwassenen met Dyslexie, die met deze pilot willen meedoen en daar ook hun tijd en effort in willen stoppen. Want het is niet alleen maar een Luisterkind-afstemming aanvragen en klaar... Er wordt nog wel wat van jou en/of je kind verwacht.

Ik verhelp niet standaard Dyslexie, maar er wordt met een Luisterkind-afstemming veel duidelijk en daarbij ook hoe de Dyslexie vermindert of losgelaten kan gaan worden. Wil je meer lezen en weten of jij of je zoon/dochter voldoet aan de richtlijnen en heb je interesse om deel te nemen? Groet en hopelijk mogen we ook dit jaar weer mooie resultaten neerzetten!

Diana van Beaumont en de 23 meewerkende Luisterkindwerkers!

www.dianavanbeaumont.nl, daar tref je de link naar de juiste informatiepagina.

Geplaatst op woensdag 19 juli 2017.

Over Praktijk Zonnewende

Dit bericht is geschreven door Praktijk Zonnewende. Het bedrijf valt onder coaching uit Hilversum. Trefwoorden van Praktijk Zonnewende uit Hilversum : Journey methode, Luisterkind methode, personal coaching, opvoedingsadvies, opvoedingsproblemen, opvoedingsvragen, communicatie ouder kind, Helende reis-methode, vergeving, Luisterkind, zelfontwikkeling, (v)echtscheiding, rouwverwerking. .

Lees meer over Praktijk Zonnewende.