Wijngaard zonnestraal in Loosdrecht

Wijngaard zonnestraal

Over Wijngaard zonnestraal

Wijngaard zonnestraal valt onder de rubriek wijnhandel uit Hilversum.

Mijn naam is Alfred Visser, trotse initiatiefnemer van wijngaard zonnestraal. Mijn interesse in wijn is al van jongs af aan aanwezig, na mijn ervaringen in de horeca en daarnaast met de wijnbouw in Noord- en Zuid-Amerika en Europa wilde ik graag mijn eigen wijngaard gaan beginnen om zo mijn passie te kunnen delen met andere mensen die de passie voor wijn met mij delen.

In de wijngaard vindt u 3000 wijnstokken van 3 verschillende soorten druiven, we maken hier heerlijke Gooise wijnen van topkwaliteit.

Activiteiten;

* Kunstschilderles * Proeverij * Bedrijfsuitje * Open dag * Vrijwilliger worden * Trouwen * Cursus wijn maken * Picknick

In de webshop kunt u diverse wijncadeaus bestellen of een overheerlijke fles wijn aanschaffen. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de webshop!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact op via de mogelijkheden!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wijngaard zonnestraal uit de rubriek wijnhandel uit Hilversum is gevestigd aan de Tegenover huis nummer Rading 94b in Loosdrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22150284.

Diensten en producten voor wijnhandel

Trefwoorden die horen bij Wijngaard zonnestraal zijn o.a. :