Wetende Handen in Almere

Spirituele praktijk voor Healing, Edelstenen en Tarot

Over Wetende Handen

Wetende Handen valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Hilversum.

Welkom bij Wetende handen, praktijk voor healing, edelstenen en tarot.

Ik ben Mark, in het dagelijkse leven elektromonteur, maar al mijn hele leven Helder Voelend. Ik kon bijvoorbeeld mijn oma van te voren altijd melden wie er belde. Ook voel ik feilloos aan wat bij anderen speelt en of er klachten zijn. Een aantal jaren terug werd dit ook weer sterker en beter voelbaar. Ik heb vervolgens een Reiki cursus gevolgd en ook de opleiding Coachen en Readen met Tarot. Daarna heb ik de opleiding "Engelen Healing, advanced level" afgerond. Ook verzamel ik al heel lang stenen en Kristallen die ik evt. ook kan gebruiken tijdens mijn behandelingen.

Sinds 01-06-2015 ben ik mijn eigen praktijk ruimte gestart. De naam is ontstaan doordat mijn handen “weten” wat ze moeten doen en waar ze moeten zijn.

Behandelingen:

Tarot - Coaching en reading

Bij Tarot leggingen is het “doel” om patronen en blokkades inzichtelijk te maken. Door middel van de kaarten en hun uitleg, is het mogelijk om handvatten aan te reiken. Hier mee kunt u dan verder werken om uw doel te bereiken of problemen beter aan te pakken of verwerken.

Reiki

De eigenlijke behandeling bestaat uit rustige handoplegging. Er hoeft geen diagnose te worden gesteld, de energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft. Een behandeling duurt tussen de 60 – 90 min.

Angel Healing (Integrated Energy Therapy)

Tijdens de sessie worden eventuele energetische blokkades opgeheven en vervangen door een positieve tegenhanger van de emotie. Deze frequentie is hoger dan de Reiki frequentie. Het belangrijkste verschil is dat Reiki zich richt op fysieke heling en bij IET® is dit een emotionele, mentale, fysieke en spirituele schoonmaak! Bij een behandeling worden blokkades (die op dat moment relevant zijn) aangepakt door eerst de vastzittende emotie, te activeren en daarna te verwijderen met een tegengestelde positieve emotie. Voor de behandeling hoef je zelf niks te doen.

Healing: Een IET consult kan uitkomst bieden bij fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel ongemak.

Reading: Oplossing, inzicht, het pad zien.

Kijk rustig even rond op mijn site. Heeft u vragen of speciale wensen, of wilt u een afspraak maken, dan kunt u terecht op info@wetendehanden.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wetende Handen uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Hilversum is gevestigd aan de Alkmaargracht 87 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22669627.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Wetende Handen zijn o.a. :