VREA relatietherapie en mediation in Hilversum

“Als je wilt dat een ander verandert, kan het helpen iets aan je eigen gedrag te wijzigen

Over VREA relatietherapie en mediation

VREA relatietherapie en mediation valt onder de rubriek mediation in Hilversum.

Aafke Vreugdenhil

Wil je graag meer invloed hebben op anderen? Of dat je partner eens echt naar je luistert? Ben je dan ook bereid "iets" bij jezelf te veranderen? Of het nu gaat om harde conflicten, voortkabbelende lastige relaties, of problemen die je vooral bij jezelf ervaart. Ja, en daar heb je soms professionele hulp bij nodig. Ik help bij het vertalen van wensen en doelen naar concreet gedrag in het omgaan met anderen. Kleine veranderingen in woordgebruik kunnen al helpen. Maar ook: welke gebeurtenissen uit je leven hebben invloed gehad op de huidige situatie.

Daarom is het goed af en toe pas op de plaats te maken, nieuwe inzichten op te doen, of met een andere blik kijken naar het gedrag van jezelf en de mensen om je heen. Ik ben er van overtuigd, dat je de meeste invloed op anderen hebt door je eigen gedrag en communicatie effectiever in te zetten. Ik kan jou daar een handje bij helpen.

RELATIETHERAPIE In een traject komen meestal de volgende onderwerpen ter sprake: - Inzicht in het hoe en waarom van jullie gedragspatronen - Vaardigheden voor een effectievere communicatie - Vergroten van je probleemoplossend vermogen

MEDIATION: Bij mediation gaat het niet om winnen of verliezen, maar dat alle partijen tevreden uit het conflict komen. Je zoekt een creatieve oplossing omdat een juridische beslissing geen optie is of niet alles kan oplossen. Mediation is toekomstgericht, je werkt samen aan een oplossing. Als onafhankelijke mediator breng ik de communicatie tussen de partijen weer op gang. Ik begeleid de gesprekken en bewaak het proces. Alle deelnemers zijn gelijkwaardig.

Voor meer informatie verwijs ik je door naar mijn website www.vrea.nl. Daar vind je ook alle contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

VREA relatietherapie en mediation uit de rubriek mediation uit Hilversum is gevestigd aan de s Gravesandelaan 7 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38088016.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij VREA relatietherapie en mediation zijn o.a. :

Nieuws van VREA relatietherapie en mediation in Hilversum

Relatietherapie en Corona

Relatietherapie en Corona

Niet perfect, maar ook videobellen kan helpen.