Van Stralen in Huizen

Van onrust naar rust, in elke fase van je leven

Over Van Stralen

Van Stralen valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

VAN ONRUST NAAR RUST

Laten we elkaar ontmoeten wanneer je last hebt van onrust. Onrust zoals bijvoorbeeld: lichamelijke spanning, angst, verdriet, een voortdurende stroom van (negatieve) gedachten die niet te stoppen lijkt.

Wat de onrust in ieder geval doet, is jou laten ervaren dat je iets anders wilt dan wat er zich nu in je leven afspeelt. Dat kan zijn op het gebied van werk, (liefdes)relaties, huisvesting, financiën of gezondheid. Eén ding weet je zeker: "Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg." Ik nodig je dan ook uit om te ontdekken en ervaren hoe alleen al een andere kijk en focus jouw wereld kan beïnvloeden. Meld je aan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek en we bespreken de mogelijkheden.

WANNEER ANGST VREDIG STERVEN ONMOGELIJK MAAKT

Hoog in mijn persoonlijke waardes staat dat niemand in angst zou mogen overlijden. Afscheid van het (geleefde) leven in angst is wat de dood een extra zware lading geeft. Mijn aanbod is heel specifiek gericht op rust creëren in het stervensproces. Ik kan me voorstellen dat je vragen hierover hebt. Neem contact op en ik neem je mee in wat ik hierin kan betekenen.

Een stervensproces in strijd is voor dierbaren extra pijnlijk, ze voelen zich vaak machteloos over wat ze voor hun ogen zien gebeuren. Vandaar dat mijn begeleiding zowel de stervende als de omgeving kan omvatten. Juist op die cruciale waardevolle laatste momenten wil je met elkaar kunnen delen, verbinden waar dat (nog) mogelijk is.

AANBOD als gediplomeerd counselor, coach, psychosociaal en energetische therapeut GESPECIALISEERD in verbinding tussen ziel & hoofd

Alles is energie, zo is het mogelijk daar waar de energie blokkeert het weer stromend te krijgen. Daarnaast is het inzichtelijk krijgen hoe jouw hoofd werkt en wat de signalen van je ziel zijn, heel verhelderend. Het samen laten werken van hoofd & ziel geeft minder onrust en creëert daarmee meer en meer innerlijke rust.

Neem gerust contact op bij vragen. Ter info: de website ondergaat binnenkort een update.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Stralen uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Trompstraat 1 in Huizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40574871.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Van Stralen zijn o.a. :

Nieuws van Van Stralen in Huizen

Praktijk is online OPEN

Praktijk is online OPEN

Aanbod: gesprek en/of energie op afstand - met korting tot 19 januari 2021.

Persoonlijke sessie 'Van onrust naar rust' tijdens open dag

Persoonlijke sessie 'Van onrust naar rust' tijdens open dag

Meld je aan voor de open dag van Bewustzijnscentrum Bala te Huizen en ervaar de kracht van helende energie.