TwinsLifestyle in Hilversum

Leuke gepersonaliseerde producten voor kinderen en volwassenen!!!

Over TwinsLifestyle

TwinsLifestyle valt onder de rubriek webshop in Hilversum.

Merel & Marloes en zijn eeneiige tweeling. Sinds oktober 2018 hebben zij samen TwinsLifestyle opgericht nadat ze een workshop textiel bedrukken bij @transferpersshop.nl hebben gevolgd. Een goeie keuze want ze hebben meteen alles aangeschaft om te beginnen , met later ook hun eigen webshop zijn zij, naast hun andere banen, lekker druk met bedrukken! Een super leuke hobby waar zij hun creativiteit in kwijt kunnen.

L O G O :

Heb jij een bedrijfslogo die je op een tas of pet wil laten bedrukken? Dat doen wij ook! Stuur je logo naar ons toe en wij gaan kijken of we het kunnen bedrukken.

G E P E R S O N A L I S E E R D :

Wij doen altijd ons best om het ontwerp geheel naar wens te personaliseren. Je kiest je eigen lettertype & kleuren van je eigen ontwerp. Heb je zelf iets leuk gezien of gemaakt en wil je dit graag laten bedrukken op een romper, t-shirt, tas, koffertje, rugzak of pet?

C A D E A U P A K K E T :

Verzorgen wij ook! Je mag hem zelf samenstellen. Een koffertje met naam, knuffeldoekje met naam en een gepersonaliseerd rompertje!

V L A G G E N L I J N M E T N A A M:

Is leuk om aan de box te hangen bij een geboorte, maar kan natuurlijk ook bij een huwelijk of verjaardag opgehangen worden . Er passen 9 letters of symbolen op.

S T I C K E R S:

Maken wij geheel gepersonaliseerd! Zoals een tekst of logo of een afbeelding. Stuur ons een bericht voor extra info en we kunnen overleggen wat voor voor jou kunnen betekenen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact leggen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TwinsLifestyle uit de rubriek webshop uit Hilversum is gevestigd aan de Hoge Larenseweg 150 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53425193.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij TwinsLifestyle zijn o.a. :