Tres Joli Catering in Loosdrecht

Tres Joli Catering, voor de lekkerste hapjes en drankjes.

Over Tres Joli Catering

Tres Joli Catering valt onder de rubriek catering uit Hilversum.

Heeft iets te vieren. Een geboorte, verjaardag, jubileum, een nieuw huis of het leven zelf? Of heeft u een gezellig avond met vrienden, familie of collega’s? Dan hebben wij bij Tres Joli Catering de beste en lekkerste hapjes en drankjes voor u.

Mijn naam is Jolanda van der Wal-Vaas, ik ben de eigenaresse van Très Joli Catering. Van jongs af aan vond ik het al heerlijk om te bakken en mijn moeder te helpen met hapjes maken. Op de Hoge Hotelschool Maastricht heb ik de basis kooktechnieken geleerd. Naast mijn opleiding en later ook naast mijn baan, heb ik in de horeca gewerkt, zowel in de bediening als in de keuken.

Très Joli Catering neemt u het werk uit handen. De aankleding, hapjes, drankjes tot aan de afwas. Alles kan voor u geregeld worden.

Heeft u nog vragen over mij? Of wilt u nog meer informatie over bijvoorbeeld onze arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tres Joli Catering uit de rubriek catering uit Hilversum is gevestigd aan de Lijsterbeslaan 28 in Loosdrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40971908.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Tres Joli Catering zijn o.a. :