Tom van der Linde - Coaching en Training in Amsterdam

Tom van der Linde - Coaching en Training: Coach in leven en werk.

Over Tom van der Linde - Coaching en Training

Tom van der Linde - Coaching en Training valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Tom begeleidt als coach mensen in hun ontwikkeling en persoonlijke groei. Heeft u een crisis? Loopt u vast in het volgen van uw verlangens? Weet u niet wat u zelf wilt? twijfelt u vaak? Dan kan Tom u wellicht helpen.

U kunt bij Tom van der Linde terecht voor coaching sessies, (online) meditatie en retraites in groepsverband. Tijdens de sessies zal er gewerkt worden vanuit het gesprek wat u heeft met Tom. Het helpt om te praten over uw situatie. Samen met Tom kijkt u naar de juiste oplossing voor uw 'probleem'.

Coaching:

Tom van der Linde biedt coaching voor werk en privé aan. Tijdens het eerste gesprek zal er gekeken worden of er een 'klik' is en of Tom de geschikte persoon is om u te begeleiden met uw hulpvraag. Wanneer dit het geval is, geeft Tom een indicatie van het aantal sessies dat nodig is. Per keer zal er bepaald worden wat de juiste stap is.

Meditatie:

Wilt u mee doen met een meditatie? Dan kunt u zich aanmelden via de website. Tom doet meditaties op donatie basis. U hoeft geen ervaring te hebben. U kunt de meditatie doen op een manier die voor u prettig is.

Retraites:

Tom biedt retraites aan voor groepen. Onder het kopje 'retraites' op de website kunt u vinden wat het aanbod is.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tom van der Linde - Coaching en Training uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Amstelkade 138-1 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20489009.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Tom van der Linde - Coaching en Training zijn o.a. :