TimmerLokaal in Hilversum

TimmerLokaal

Over TimmerLokaal

TimmerLokaal valt onder de rubriek interieur ontwerp in Hilversum.

Welkom bij TimmerLokaal,

Wij zijn behalve de werkplaats van Huishout.nl/Jelle Riemersma de uitvalsbasis van diverse meubelmakers en houtbewerkingsbedrijven. Door als groep te werken kunnen wij flexibel, breed georiƫnteerd en vaak scherper geprijsd zijn dan andere bouwbedrijven, ieder voor zich doen we waar we goed in zijn, maar samen zijn we nog beter!

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, niet alleen meubels en interieuraftimmeringen, ook kozijnen ramen en deuren kunnen wij maken of herstellen zonder afbreuk aan uw woning te doen.

Timmerlokaal streeft naar Lokaal en verantwoord ondernemen, dit uit zich niet alleen in de materiaalkeuzes, ook staan wij open voor het zoveel mogelijk hergebruiken van bouwmaterialen en het repareren van originele elementen van uw woning of interieur.

Het is in de prakijk niet altijd duidelijk wat duurzaam is, wel denken wij dat er veel dingen weggegooid worden die met een kleine ingreep of opknapbeurt weer een poos meekunnen,als wij met de werkplaats daar een steentje aan bij kunnen dragen zou dat fijn zijn Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TimmerLokaal uit de rubriek interieur ontwerp uit Hilversum is gevestigd aan de Nw Havenweg 49 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51667444.

Diensten en producten voor interieur ontwerp

Trefwoorden die horen bij TimmerLokaal zijn o.a. :