Think Clean in Naarden

Schoonmaakbedrijf Think Clean maakt gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, alles met een eco-label!

Over Think Clean

Think Clean valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Hilversum.

Alles bestaat uit biologisch afbreekbare stoffen, hierdoor minder schadelijke stoffen, waardoor we ons milieu netjes en schoon kunnen houden.

Door de vermindering van gevaarlijke chemicaliƫn zijn deze schoonmaakmiddelen minder agressief. Wij houden niet alleen bij de inkoop het milieu goed in de gaten, ook tijdens ons werk werken wij milieubewust door bijvoorbeeld: - juiste dosering en gebruik van schoonmaakmiddelen. - Al het inval wordt gescheiden ingezameld. - Wij gebruiken duurzame materialen, machines en middelen. - Wij gebruiken microvezeldoeken en - kijken wij naar de omgang van verpakkingsmaterialen.

Ondanks dat we vrij nieuw zijn in de schoonmaakbranche, zijn we geen onbekende. We hebben ruime ervaring in het onderhouden van winkelcentra, zorginstellingen, overheidsinstellingen, culturele instellingen, bedrijfspanden en scholengemeenschappen. Think Clean is opgericht door Kim van Berkel. Kim is de derde generatie die betrouwbaarheid en oude kwaliteit van het schoonmaakwerk voortzet en doorgeeft, maar in een eigen nieuw jasje.

Overige diensten naast schoonmaakwerkzaamheden: - verwijderen van graffiti. - Reinigen van tapijt, gevels, interieurs. - glasbewassing.

We zijn gevestigd in 't Gooi en omstreken, met onze centrale ligging in Naarden. Hierdoor kunnen we u als nieuwe klant, maar ook onze huidige klanten optimaal bedienen.

Wilt u meer weten over ons of een vrijblijvende offerte opvragen? Ga dan even naar onze website of neem telefonisch contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Think Clean uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Hilversum is gevestigd aan de Rubberstraat 10 in Naarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-6783532.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Think Clean zijn o.a. :