The Gold Xperience in Baarn

Stoere, funky sieraden voor hem en haar!

Over The Gold Xperience

The Gold Xperience valt onder de rubriek juwelier uit Hilversum.

Mijn naam is Charlotte Vogel, het gezicht achter "The Gold Xperience". Bent u op zoek naar eigenzinnige en authentieke sieraden op maat, dan bent u bij mij aan het juiste adres! Bij het ontwerpen van een "statement sieraden" op maat probeer ik intuïtief een balans te vinden tussen mijn eigen inspiratie en de interpretatie van u als klant.

De collectie van The Gold Xperience is gericht op expressie. De sieraden welke van duurzame materialen worden gemaakt onderscheiden zich door de classy, chique uitstraling met een funky touch.

Webshop: Het is mogelijk om uw sieraden via de webshop te bestellen zodat u lekker op uw gemakje kunt rondneuzen en op uw gemak een keuze kunt maken!

Workshop: Tevens kunt u bij mij terecht voor diverse leuke en leerzame workshops, wilt u wel meer dan kralen rijgen en wil je gebruik kunnen maken van professionele technieken, neem dan een kijkje op de website voor actuele data en meer informatie.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The Gold Xperience uit de rubriek juwelier uit Hilversum is gevestigd aan de Laanstraat 89A in Baarn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51203400.

Diensten en producten voor juwelier

Trefwoorden die horen bij The Gold Xperience zijn o.a. :