Terug naar jezelf in Hilversum

Wanneer je met liefde, begrip en acceptatie naar jezelf jezelf kijkt, ontstaat er ruimte om te veranderen!!!

Over Terug naar jezelf

Terug naar jezelf valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Hanna van der Werf is de drijvende kracht achter Terug naar Jezelf. Ze vind een veilige liefdevolle ondersteunende omgeving heel belangrijk als basis om met jezelf aan de slag te kunnen gaan. Door je met begrip, acceptatie en vertrouwen te benaderen nodig ik je uit om stap voor stap dit ook bij jezelf te doen.

De therapie is gericht op het geven van inzicht, begrip en zeggenschap in het dagelijks leven. We gaan samen kijken naar de situaties in je dagelijks leven waar je moeite mee hebt. Dat bewustwordingsproces zorgt voor meer inzicht en begrip in jezelf en in wat je toen nodig had. Je leert zorg te dragen voor jezelf wanneer deze kanten geraakt worden in je dagelijks leven.

De situaties waar je moeite mee hebt gaan we verder uitdiepen. Je leert beter begrijpen wat er met jezelf gebeurt in moeilijke situaties. Dit begrip zorgt voor meer acceptatie van jezelf waardoor er ruimte komt om te veranderen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Terug naar jezelf uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Juliusstraat 12 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46277969.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Terug naar jezelf zijn o.a. :