Technisch Bureau Polak in Almere

Het milieuvriendelijke elektrotechnisch installatiebedrijf Polak te Almere!

Over Technisch Bureau Polak

Technisch Bureau Polak valt onder de rubriek installatiebedrijf uit Hilversum.

Bent u op zoek naar een professioneel installatiebureau? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Technisch Bureau Polak is al jaren een erkend Installatiebedrijf in Almere!

Technisch Bureau Polak werkt alleen met de beste allround specialisten. Naat periodiek onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor totaalonderhoud (uitvoering, begeleiding en coördinatie van gebouwbeheer.

Diensten;

* Ventilatie

* CCTV

* Toegangscontrole

* Led verlichting

* Draadloos schakelen

* Brand- en inbraakdetectie

* Beveiliging door TBPA

* ICT-diensten

Ook particuliere opdrachtgevers kunnen rekenen op ons vakmanschap, ondanks onze groei blijven wij trouw aan onze klanten, zowel groot als klein! U kunt blijven rekenen op het verhelpen van een "eenvoudige" storing in een elektrotechnische installatie tot de aanleg van een geavanceerd inbraakdetectiesysteem evenals keuringen voor het Veilig Thuis Keurmerk.

Wilt u graag meer informatie over ons? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Onze medewerkers staan u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Technisch Bureau Polak uit de rubriek installatiebedrijf uit Hilversum is gevestigd aan de Schapenmeend 51 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55792330.

Diensten en producten voor installatiebedrijf

Trefwoorden die horen bij Technisch Bureau Polak zijn o.a. :