Stress en Burn-out Coaching Meijerhof in Breukelen

Stress en burn-out coaching

Over Stress en Burn-out Coaching Meijerhof

Stress en Burn-out Coaching Meijerhof valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Ben je snel geïrriteerd? Ben je snel vermoeid? Slaap je slecht? Pieker je veel? Heb je nergens zin in? Heb je het gevoel teveel ballen hoog te moeten houden? Ben je overbelast op het werk? Heb je moeite om "NEE" te kunnen zeggen? Vind je het lastig je eigen grenzen aan te geven?

Als je op één of meerdere vragen een "JA" hebt geantwoord, dan kan een coachingstraject jou helpen! Meld je aan voor een kennismakingsgesprek om een coachingstraject op maat te volgen.

Als je niets doet kan bovenstaande ontaarden in stress en zelfs een burn-out of burn-out klachten.

Het Traject: - Meer inzicht in stress klachten en stressbronnen. - Je leert omgaan met piekergedachten. - Tools hoe je effectiever met emoties kunt omgaan. - Tools en handvatten om destructieve patronen te doorbreken. - Je ontdekt wat JIJ nodig hebt om weer met plezier te kunnen werken.

Coaching kan gegeven worden op locatie, maar je kunt ook kiezen voor wandel-coaching, of coaching online.

“Door inzichten te krijgen, pak jij weer de regie in jouw leven en kun je keuzes maken die ervoor zorgen dat je sterker en gelukkiger uit jouw burn-out komt.”


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Stress en Burn-out Coaching Meijerhof uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Anna Pergensstraat 10 in Breukelen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47954505.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Stress en Burn-out Coaching Meijerhof zijn o.a. :