Schildersbedrijf van Wegen in Hilversum

Schildersbedrijf van Wegen: Dynamisch bedrijf met gevoel voor stijl, design & kwaliteit.

Over Schildersbedrijf van Wegen

Schildersbedrijf van Wegen valt onder de rubriek schilder uit Hilversum.

Schildersbedrijf van Wegen is een bedrijf dat zich toespitst op de zakelijke- als de consumenten markt. Zoekt u een dynamisch bedrijf met gevoel voor stijl, design en kwaliteit? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. De voornaamste kenmerken van Schildersbedrijf van Wegen zijn duidelijkheid en vakmanschap.

U kunt al uw schilderwerk met een gerust hart overlaten aan Schildersbedrijf van Wegen. U kunt altijd rekenen op deskundig advies op maat en een professionele uitvoering van de werkzaamheden. Schildersbedrijf van Wegen werkt met hoogwaardige verfsystemen zoals Sigma Coatings en Sikkens.

Het gehele jaar door kunt u bij Schildersbedrijf van Wegen terecht voor al het binnen schilderwerk. U kunt hierbij denken aan:

- Het afwerken van gladde wanden met glasweefsel, in diverse soorten en motieven. Die daarna afgewerkt kunnen worden in alle gewenste kleuren.

- Het witten (kleur) van wanden en plafonds.

- Ook voor al het houtwerk en andere schilderswerkzaamheden binnenshuis.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Schildersbedrijf van Wegen? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schildersbedrijf van Wegen uit de rubriek schilder uit Hilversum is gevestigd aan de Floralaan 1 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25284440.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij Schildersbedrijf van Wegen zijn o.a. :