Praktijk voor inzicht en persoonlijke ontwikkeling in Blaricum

"wie zijn weg kent, zal niet van zijn pad afwijken"

Over Praktijk voor inzicht en persoonlijke ontwikkeling

Praktijk voor inzicht en persoonlijke ontwikkeling valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Liesbeth Nijman is de drijvende kracht achter Praktijk voor inzicht en persoonlijke ontwikkeling. Mijn deskundigheid ligt op het gebied van, Coaching, bewustwording en (trauma) heling. Ik werk in mijn praktijk als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut met een breed scala aan behandeltechnieken. Ik praktiseer vanuit de holistische visie. Ik kijk en voel de mensen aan in hun eigen uniekheid.

Ik werk als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut volgens de 5 natuurgerichte principes:

- Energie

- Prikkeloverdracht

- Drainage

- Voeding

- Psyche

Ieder mens is in essentie uniek, maar vaak handelen we niet vanuit deze uniekheid. Vaak lijken onze eigen unieke kwaliteiten, talenten, passies, behoeftes en drijfveren verscholen te liggen door allerlei vertroebelingen. Daardoor kunnen deze uniekheden niet meer zichtbaar worden.

De bedoeling is om te leven vanuit je eigen essentie zoals je werkelijk bent. Leven vanuit je eigen innerlijke wijsheid, zodat je sterker en bewuster in het leven kan gaan staan.

In mijn praktijk voor inzicht en persoonlijke ontwikkeling wil ik je laten zien, voelen, maar vooral laten ervaren om weer de weg te bewandelen die zo bedoeld is. De handreiking om met de puzzelstukjes de puzzel weer compleet te maken, zodat je met deze inzichten in je leven, weer uniek kan en mag zijn.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk voor inzicht en persoonlijke ontwikkeling uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Laantje van Laguna 8 in Blaricum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51219660.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk voor inzicht en persoonlijke ontwikkeling zijn o.a. :