Organized by Philippine in Bussum

Organized by Philippine | Professional Organizer

Over Organized by Philippine

Organized by Philippine valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Philippine Wardenburg is de drijvende kracht achter Organized by Philippine. Ik ben professional organizer, opruimcoach en budgetcoach.

Ben je op zoek naar meer rust en ruimte in je huis en je hoofd? Of heb je hulp nodig met het plannen van een verhuizing? Dan ben je bij Organized by Philippine aan het juiste adres.

Ik wil je graag helpen bij het opruimen en het organiseren van een stressvrij omgeving. Ik kan je helpen bij het aanleren van manieren om het huis of je thuiswerkplek georganiseerd, opgeruimd en stressvrij te houden. Ook kan ik je helpen met de planning van je verhuizing. Rust, overzicht, tijdswinst en energie zijn de 4 speerpunten die ik als Professional Organizer kan aanbrengen in jouw leven.

De diensten die Organized by Philippine aanbiedt zijn:

- Opruimen, tijd om aan de slag te gaan en daadwerkelijk op te ruimen. Dit kan op 2 manieren, door een Coachingtraject of een No fuss-traject.

- Opruimen bij senioren,

- Verhuizen, als je weinig tijd hebt of ontbreekt het je aan organisatietalent, waardoor de verhuizing een bron van stress vormt, dan kan ik je helpen.

- Administratie, ik breng weer orde in de chaos van papier.

In een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, ga ik samen met u achterhalen wat uw grootste zorg is en inzichtelijk te krijgen wat jouw doel en wensen zijn. Waar loopt u tegenaan? Wanneer we alles in kaart hebben gebracht stel ik een eenvoudig, haalbaar plan van aanpak op waarmee we jouw doelen en wensen kunnen bereiken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42207257.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Organized by Philippine zijn o.a. :