Ondernemen voor Coaches in Woerden

Business Coach & Trainer

Over Ondernemen voor Coaches

Ondernemen voor Coaches valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Voordat je iemands fantastische coach mag zijn, moet je eerst een goede ondernemer zijn. Dat is nog niet zo eenvoudig maar je staat er niet alleen voor dus stop vandaag nog met aanmodderen. Het ondernemerschap kan als corvee aanvoelen, het kan overweldigend zijn en onzeker maken. Dat hoeft niet, het kan ook anders.

Herken je dit? Je wordt wel eens onzeker en raakt wel eens de weg kwijt in alles dat bij ondernemerschap komt kijken?Je vindt het lastig om zichtbaar en vindbaar te zijn voor degene die jouw hulp zo goed kunnen gebruiken.?Je raakt gefrustreerd omdat de resultaten niet in verhouding staan tot de moeite die je erin stopt?Je besteed tijd en energie aan dingen waar je helemaal geen affiniteit mee hebt

Hoi, mijn naam is Sander Goethals, auteur van het boek Ondernemen voor Coaches, trainer en business coach voor coaches. Het is mijn missie om zoveel mogelijk coaches in staat te stellen om mensen met een hulpvraag te helpen. Zoals waarschijnlijk bij iedere echte business coach is mijn passie het ondernemerschap, hier ben ik laaiend enthousiast over. Ik vind het dan ook prachtig als mensen ondernemen vanuit hun persoonlijke missie om anderen te helpen (zoals coaches dat doen). En daar wil ik graag een bijdrage aan leveren!

Ik ben al meer dan 12 jaar fulltime zelfstandig ondernemer en met mijn achtergrond in Bedrijfseconomie en Organisatiepsychologie werk ik inmiddels al jaren als Business Consultant voor grote(re) bedrijven. Ik vind het geweldig! De dingen doen die je wilt doen op de manier waarop jij het wilt. Daar ben ik enthousiast over en dat laat ik graag merken.

Hoe ik jou kan helpen? Met mijn Very Important Coaching traject bijvoorbeeld. In dit traject gaan we aan de slag om jouw vindbaarheid te verhogen voor al die mensen die jouw hulp keihard nodig hebben. Dat is very important! We doen dit door in 6 sessies verspreid over 4 maanden waarbij de focus ligt op strategisch omgaan met Mindset, Marketing en (financiële) Middelen. Telkens in de de cycli Plannen, Uitvoeren en Reflecteren te doorlopen. Daarbij houden we dus nadrukkelijk vinger aan de pols wat werkt voor jou, wat past bij je coachpraktijk, waar krijg je energie van en waar je tegenaan loopt of lastig vindt. Of met een Ondernemen voor Coaches PowerTalk In een 2 uur durende 1-op-1 sessie gaan we pragmatisch aan de slag met jouw grootste uitdaging in je coachpraktijk. Wanneer je (nog) geen heel business coaching traject wilt maar even een korte boost de goede kant op is dit de ideale manier. In de loop van de tijd ben ik namelijk vrij efficiënt geworden in het begeleiden van coaches in het ondernemerschap. Ik ga voorbereid met je in gesprek en kom snel tot de kern. Je profiteert hierbij van mijn meer dan 1o jaar ervaring in coaching – en adviesgesprekken. Wat is jouw grootste uitdaging in jouw coachpraktijk?

Voor meer informatie over mij, mijn dienstverlening en wat ik voor jou kan betekenen, ben je van harte uitgenodigd op mijn website. Volg mij op LinkedIn of Instagram voor inspiratie over het ondernemerschap of stuur mij een berichtje via mail of WhatsApp. Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ondernemen voor Coaches uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Schrijverspad 21 in Woerden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-4019739.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ondernemen voor Coaches zijn o.a. :

Nieuws van Ondernemen voor Coaches in Woerden

Eervolle 4e plek in de Top10 van beste businesscoaches voor Coaches

Eervolle 4e plek in de Top10 van beste businesscoaches voor Coaches

Bedrijvenconsultent.nl stelt ieder jaar een Top10 samen van beste Businesscoaches voor Coaches