OAMKB Hilversum in Hilversum

OAMKB Hilversum | Administratie kantoor

Over OAMKB Hilversum

OAMKB Hilversum valt onder de rubriek administratiekantoor uit Hilversum.

Welkom bij OAMKB Hilversum,

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar administratiekantoor? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Wij denken in oplossingen. Wij en al onze medewerkers zijn een proactieve organisatie die samen met jou willen ontdekken welke mogelijkheden het beste bij jouw onderneming passen.

Wij bieden onder andere oplossingen bij :

- accountancy - administratie - belastingadvies - bedrijfsadvies - online boekhouden - salarisadministratie - bedrijfssoftware - juridische helpdesk - crowdfunding

Wij werken samen met HBO Juristen aan de juridische ondersteuning die voor je bedrijf van toepassing kan zijn. Op deze manier krijg je het beste advies voor je bedrijf in Hilversum en omgeving.

Wij besparen jou een boekhouder, als je al het werk aan ons administratiekantoor in Hilversum overlaat of wanneer wij het samen aanpakken kun je per jaar heel wat bespraren.

Wij hebben onze eigen accountants, adviseurs, administrateurs, fiscalisten en marketeers, dus er is altijd iemand die je kan bijstaan. Bij OAMKB is alles mogelijk, we passen ons geheel aan jou aan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een boekhoudpakket te nemen wat je zelf kunt bijhouden of je kunt het door ons laten doen. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft.

Alle diensten die wij als administratiekantoor leveren zijn van hoog niveau en altijd overal bereikbaar. Verder krijg je ook een persoonlijke online adviseur waar je praktisch altijd mee kunt bellen, mailen of chatten. Wij kunnen via Skype afspreken, dat bespaart je ook weer wat autoritten. Of je nou in Hilversum of elders naar administratie zoekt, wij staan altijd voor je klaar. Verder maken we graag je boekhouding inzichtelijk, zodat je meteen kunt zien waar je kunt besparen en hoe dit cijfermatige inzicht effectief ingezet kan worden om de gestelde bedrijfsdoelen te bereiken.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OAMKB Hilversum uit de rubriek administratiekantoor uit Hilversum is gevestigd aan de Regentesselaan 20 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41414449.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij OAMKB Hilversum zijn o.a. :