Nieuwe-Kansen in Huizen

Praktijk voor relatietherapie en relatiecoaching

Over Nieuwe-Kansen

Nieuwe-Kansen valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Rob Dekker is de drijvende kracht achter Nieuwe-Kansen.

Ik werk vanuit het verlangen om bij te dragen aan het verbeteren, herstellen en laten groeien van relaties. In mijn contact met anderen vind ik persoonlijk zijn, betrokkenheid, eerlijkheid, openheid, liefde, respect en humor erg belangrijk.

Vanuit mijn opleiding ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening maak ik bij het coachen gebruik van mijzelf als persoon: professioneel (wat weet ik) en persoonlijk (wat ervaar ik in ons contact). Zorgvuldig en betrokken deel ik met jullie hoe ik ervaar dat jullie met mij en met elkaar omgaan. Zo ontdekken we samen wat daarin wel en niet werkt en krijgen jullie zicht op aangeleerde (reactie)patronen en niet-werkend gedrag.

Daarnaast maak ik gebruik van Emotionally Focused Therapy (EFT). Deze methode richt zich op het vergroten van verbondenheid tussen partners. Samen gaan we op zoek naar de negatieve interactiepatronen die ontstaan zijn in jullie relatie en naar ieders aandeel daarin. Wanneer we dat helder hebben, ontstaat er ruimte om anders met elkaar om te gaan. Jullie zien je eigen aandeel en hoe jullie de ander ongewild pijn doen. Van hieruit kan er weer verbinding ontstaan en kunnen jullie weer gaan uitspreken wat je nodig hebt of voelt zonder op elkaars tenen te gaan staan.

Aanbod: - Relatie APK; samen onderzoeken hoe jullie relatie ervoor staat. Wat wil je houden, wat mag weg? Wat is al goed, wat mag (nog) beter?

- Relatiecoaching/relatietherapie; er spelen problemen in jullie relatie waar je samen niet meer uitkomt. Steeds weer herhalen dezelfde patronen zich. Hoe krijgen jullie weer echte verbinding?

- Herstel na ontrouw; één van jullie is vreemdgegaan. Er is pijn, wanhoop, woede, verdriet, schaamte. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Wat is nog echt? Komt dit ooit nog goed? Hoe verder?

Mijn coaching start met een kennismakingsgesprek van circa een uur. Op basis van de ervaring die jullie in dit gesprek opdoen, besluiten jullie of je met mij verder wilt gaan.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nieuwe-Kansen uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Botterstraat 47 in Huizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33352842.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Nieuwe-Kansen zijn o.a. :