Micrantha in Hilversum

Micrantha webdevelopment

Over Micrantha

Micrantha valt onder de rubriek internetbedrijf in Hilversum.

Welkom bij Micrantha,

Wij ontwikkelen websites voor particulieren, freelancers, kunstenaars, kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen, stichtingen, cursussen enz.

voor maatwerk projecten werkt Micrantha webdevelopment samen met Studio Aga Rietdijk, die een mooi ontwerp of complete huisstijl kan verzorgen. Een goed functioneel en grafisch ontwerp, zorgvuldig uitgewerkt in een template - mogelijk met Responsive Design voor optimale weergave ook op smartphones en tablets. Zoekmachinevriendelijke codering, opmaak volgens moderne standaarden.

Standaard template - de eenvoudiger optie, website ontwikkeling op basis van een gratis beschikbare of aangekochte template.

Een mooi resultaat door directe wisselwerking tussen opdrachtgever, ontwerper en ontwikkelaar, feedback in alle fasen van een project. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Micrantha uit de rubriek internetbedrijf uit Hilversum is gevestigd aan de Ohmstraat 5 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16606234.

Diensten en producten voor internetbedrijf

Trefwoorden die horen bij Micrantha zijn o.a. :