Martinfix in Hilversum

Voor al uw klussen, klein of groot, kunt u terecht bij Martinfix!

Over Martinfix

Martinfix valt onder de rubriek klussenbedrijf uit Hilversum.

Wat zijn de werkzaamheden / diensten van Martinfix: Badkamers, toilet, aanbouw, dakkapel, keuken, veranda's, carport, veluxraam plaatsen, lichtstraat en timmer werkzaamheden.

Aanbouw:

Wanneer u een uitbouw wenst aan uw huis, een erker wilt laten bouwen of uw schuur wilt ombouwen tot een kantoor..dan bent u bij Martinfix zeker aan het juiste adres! Martinfix kan voor u een complete aanbouw realiseren! Ook kan Martinfix een bouwvergunning regelen voor u, wanneer dat nodig blijkt te zijn.

Timmer werkzaamheden:

Wanneer u timmer werkzaamheden heeft maar u kunt het zelf niet of komt er gewoonweg niet aan toe, neemt u dan contact op met Martinfix. Martinfix kan alle timmer werkzaamheden voor u maken in de originele stijl van het pand. Ook kan Martinfix u advies leveren over welke soort raamwerken, lijstwerken of deurwerken het beste bij uw huis of pand passen.

Tevens kunt u bij Martinfix terecht voor de inrichting van uw huis, dit kan met uw eigen ontwerp maar Martinfix kan ook een ontwerp voor u realiseren. U zult dan de uitstraling krijgen die bij uw persoonlijke smaak en bij uw huis past.

Onder het kopje 'projecten' op de website van Martinfix treft u voorbeelden aan van hoe het was voordat Martinfix begon en het eindresultaat, zo kunt u voorbeelden zien wat Martinfix voor werk aflevert. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Martinfix. Ook kunt u altijd een kijkje nemen op de website van Martinfix.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Martinfix uit de rubriek klussenbedrijf uit Hilversum is gevestigd aan de Violenstraat 102A in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17050496.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij Martinfix zijn o.a. :