Manolita Transformatie Coach in Hilversum

Live the Life of your dreams!

Over Manolita Transformatie Coach

Manolita Transformatie Coach valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Manolita zorgverlener bij Home Instead en creator van de magische dol-fijne methode is de drijvende kracht achter Manolita Transformatie Coach. Zij begeleid spirituele bewuste (ondernemende) vrouwen die vastgelopen zijn doordat ze zichzelf steeds wegcijferen en veel te druk zijn met doen, doen, doen Overleven en daardoor tegen burn-out aan zitten of te ver van zichzelf verwijderd. Zij leven niet hun eigen leven maar dat wat ze geleerd of overgenomen hebben vanuit de familielijn.

Door middel van de magische dol-fijne methode leert zij deze vrouwen in 30-60 dagen dat ze zichzelf zonder schuldgevoelens gemakkelijk op nummer één kunnen zetten! Moeiteloos ontstaat er meer tijd voor zichzelf, plezier, creativiteit, rust, flow en ontspanning in hun leven waardoor hun droom of diepe verlangen zich kan manifesteren. De magie doet zijn werk!

Vrouwen geven leven door en zijn rolmodel voor hun omgeving met deze methode wordt alle oude ballast opgeschoond waardoor het doorgeven van belastende oude informatie stopt. Dit is een geschenk voor de vrouw zelf, de familielijn en de Aarde.

In 2011 heeft Manolita een dolfijnenreis ervaren in de Rode Zee van Egypte. Voor het eerst kwam ze echt thuis bij zichzelf. Pure, zuivere liefde van de dolfijnen opende haar hart en verruimde haar bewustzijn. Als afscheidscadeau werden haar handen geactiveerd met de energie van de dolfijnen met de opdracht deze helende energie te gaan verspreiden! Na jaren van spirituele zelfontwikkeling, Zijns bijeenkomsten organiseren, magische handen sessies te hebben gegeven kwam op 21-12-2020 een energetisch werkende stoel "de Urim-code" haar werk versterken, versnellen en bekrachtigen! Zodat haar klanten hun mooiste leven kunnen gaan leven!!!

Kijk voor meer informatie over de stoel op: https://www.ur-codes.nl/ Voor meer Informatie of een gratis kennismakingsgesprek kan via: https://manolita-transformatie-coach.business.site. transformatiecoach69@gmail.com


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Manolita Transformatie Coach zijn o.a. :

Nieuws van Manolita Transformatie Coach in Hilversum

Nieuw in Gooi en omstreken wekelijkse DOL-FIJNE meditatie in de natuur

Nieuw in Gooi en omstreken wekelijkse DOL-FIJNE meditatie in de natuur

Speciaal voor spirituele bewuste vrouwen een eenvoudige mogelijkheid om de subtiele, helende energie van de dolfijnen te ervaren.

Manifesteer je verlangen/droom

Manifesteer je verlangen/droom

Voor vrouwelijke bewuste, spirituele ondernemers