Mai's Kostuumverhuur in Hilversum

Mai's Kostuumverhuur

Over Mai's Kostuumverhuur

Mai's Kostuumverhuur valt onder de rubriek verhuur uit Hilversum.

Welkom bij Mai's Kostuumverhuur,

Binnenkort een leuk evenement of feestje? En bent u op zoek naar een bijzonder en uniek kostuum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Iedere gelegenheid vraagt om een unieke outfit. Daarom bent u bij Mai's Kostuumverhuur in Hilversum aan het juiste adres, voor in Hilversum en omstreken. Met een brede collectie van toneelkleding, galajurken en kostuums in ieder denkbaar genre is deze site altijd up to date. Natuurlijk is de collectie nooit compleet, regelmatig staan er weer nieuwe, vaak handgemaakte unieke stukken op de site.

Huren is simpel, alle items zijn per kostuum te huur tussen 25 en 75 euro. Daarbij komt dat de reiningskosten inclusief de huurprijs zijn. Vooraf dient wel een borg betaald te worden. U kunt natuurlijk ook kostuums reserveren, er wordt dan wel om een aanbetaling gevraagd.

Kan je je droomkostuum niet vinden? In overleg kan het misschien voor je gemaakt worden. Hiermee ben je ervan verzekerd dat het stuk uniek is. U kunt hiervoor altijd contact opnemen. Een creatieve uitdaging wordt met beide handen aangegrepen.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mai's Kostuumverhuur uit de rubriek verhuur uit Hilversum is gevestigd aan de Havenstraat 25 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-6243161.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Mai's Kostuumverhuur zijn o.a. :