Licht op je Ziel in Laren

Licht op je Ziel: Begeleiding om weer thuis bij jezelf te komen.

Over Licht op je Ziel

Licht op je Ziel valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

De drijvende kracht achter Licht op je Ziel is Lieke Calis - In 't Veld. Lieke heeft zich verdiept in de antroposofie en andere bronnen van wijsheid.

Ruim 20 jaar heeft Lieke in het ziekenhuis/ een zorgkliniek gewerkt als operatie assistentie en anesthesiemedewerker. Lieke had toen altijd al de behoefte om mensen één op één te kunnen begeleiden om tot inzicht te komen. Lieke heeft dit alles kunnen vinden in de opleiding van Arjen Sijp: De Innerlijke Bevrijding. Tijdens deze opleiding heeft Lieke geleerd om op een bewuste manier zichzelf te kunnen ontwikkelen.

U kunt bij Licht op je Ziel terecht voor De Innerlijke Bevrijding. Lieke is een professionele begeleider van De Innerlijke Bevrijding. Dit is een krachtige methode waarmee u blokkades kunt opruimen, diepe inzichten krijgt en zult ervaren wie u echt bent.

Naast De Innerlijke Bevrijding kunt u bij Licht op je Ziel terecht voor Soul Body Fushion, meditaties en diverse lezingen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Licht op je Ziel? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Licht op je Ziel uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Postiljon 56 in Laren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46112343.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Licht op je Ziel zijn o.a. :