Joppes Trappen in Hilversum

Een eenvoudige en betaalbare trap voor in uw huis, tuin of kantoor Dan bent u bij Joppe s Trappen aan het juiste adres Joppe's Trappen levert.

Over Joppes Trappen

Joppes Trappen valt onder de rubriek vloeren in Hilversum.

Welkom

Een eenvoudige en betaalbare trap voor in uw huis, tuin of kantoor? Dan bent u bij Joppe`s Trappen aan het juiste adres!

Joppe`s Trappen levert standaard bouwpakket trappen die geheel in losse onderdelen verpakt in een kist worden geleverd, op elk gewenst adres in Nederland. Bij de trap wordt een DVD als handleiding meegeleverd waarop u stap voor stap kunt zien hoe de trap in elkaar gezet dient te worden. Met enige kluservaring kost het in elkaar zetten van een bouwpakket trap ongeveer 1 werkdag.

De standaard trappen zijn leverbaar in zwart, wit en zilver/grijs met lichte of donkere massief beuken treden en aan te passen aan uw hoogte. Deze zelfbouw trappen zijn vrij eenvoudig, zonder poespas en daarom door de gemiddelde klusser goed in elkaar te zetten.

Naast het leveren van de standaard bouwpakket trappen is het ook mogelijk deze door ons te laten plaatsen.

NIEUW: Vanaf nu kunnen wij ook uw houten, op maat gemaakte, trap verzorgen. Deze zou dan als bouwpakket geleverd kunnen worden maar ook het inmeten en/of plaatsen kan geheel worden verzorgd tegen een zeer scherpe prijs!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Joppes Trappen uit de rubriek vloeren uit Hilversum is gevestigd aan de de Geuzenweg 280 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0356858041.

Diensten en producten voor vloeren

Trefwoorden die horen bij Joppes Trappen zijn o.a. :