Jeugd- en Kinderpraktijk Rota in Amersfoort

Kindercoaching voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Over Jeugd- en Kinderpraktijk Rota

Jeugd- en Kinderpraktijk Rota valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Sander Kooijman is het gezicht en de drijvende kracht achter Jeugd- en Kinderpraktijk Rota. Ik ben een kindercoach en ontwikkelingspsycholoog voor ouders en gespecialiseerd in kinderen die boos gedrag vertonen en weinig zelfvertrouwen hebben.

Ben je op zoek naar een kindercoach? Omdat je kind een boos gedrag vertoond? Of omdat je ziet dat het weinig tot geen zelfvertrouwen heeft of dat je kind last heeft van een ander naar gevoel? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Jeugd- en Kinderpraktijk Rota. Maak nu een gratis belafspraak en ontdek wat ik kan doen. Na de belafspraak kunnen we direct een oudersessie plannen. https://jeugdenkinderpraktijkrota.nl/contact/

Als kindercoach wil ik graag helpen door middel van kindercoaching hierdoor wordt je kind zelfbewuster veerkrachtiger, en ontdekt en leert hoe het problemen op eigen kracht kan oplossen.

Door middel van een kindercoachtraject wordt jouw kind weer blij, gelukkig en ontspannen. Een basis traject bestaat uit meestal uit een oudersessie en vijf kindsessie en een afsluitende sessie met ouders.

Ken je al mijn gratis e-book: praten met kinderen over gevoelens? Ken je al mijn gratis e-book: praten met kinderen over gevoelens? In dit E-book deel ik 25 weetjes die helpen om met kinderen te praten over gevoelens. Vraag het hieraan: https://jeugdenkinderpraktijkrota.nl/praten-met-kinderen-over-gevoelens/

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.

De praktijkruimte is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. De ruimte is op dinsdag- en donderdagmiddag open. In overleg zijn er andere tijden mogelijk.

Ken je mijn gratis E-book al: 25 weetjes over praten met kinderen over gevoelens? Vraag het gratis aan via mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jeugd- en Kinderpraktijk Rota uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Arnhemseweg 6 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18398533.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jeugd- en Kinderpraktijk Rota zijn o.a. :