Hocras b.v in Bussum

Wij zijn een groothandel in horeca producten

Over Hocras b.v

Hocras b.v valt onder de rubriek groothandel in Hilversum.

De naam Hocras b.v is afgeleid van horeca en afhaalcentrum. Wij zijn namelijk een groothandel in horeca producten. Bij ons kunnen bedrijven met een speciaal pasje alles onder 1 dak kopen oftewel one shop stopping. Wij zijn een klein groothandel met een zeer uitgebreid assortiment, alles wat met horeca producten te maken heeft vindt u bij ons, tevens verkopen wij ook kleine kantoor artikelen. U vindt bij ons food en non food producten.

Hocras b.v is in 1925 begonnen als een groothandel in drank, dit is veel groter gegroeid zodat u nu alles kunt kopen wat te maken heeft met horeca en kleine kantoorartikelen. Het doel is om groter te groeien, maar wel met één vestiging. Zodat de klanten toch de persoonlijke aandacht krijgen en onze grote en goede service, waar wij garant voor staan. Wij hebben ongeveer 300 medewerkers in dienst, en een grote klant van ons zijn de Fletcher hotels.

Wij garanderen goede kwaliteit en kunnen dit ook garanderen omdat onze manager nauw samen werkt met onze afdeling inkoop. Wij zijn HACCP gecertificeerd en daar worden strenge eisen aan gesteld, vandaar dat wij garant staan voor onze kwaliteit.

Wij onderscheiden ons van andere groothandels omdat wij een zeer grote service kunnen bieden, en zeer persoonlijk zijn. Ook onderscheiden wij ons omdat wij alles onder één dak verkopen en u dus niet verschillende winkels bij langs hoeft.

Horesca Quality Gifts:

Deze BV valt onder Horesca b.v. Wat zijn de diensten: U kunt via deze website http://www.qualitygifts.nl uw eigen kerstpakket samen stellen. Wij hebben vaste pakketten die u kunt bestellen vanaf 12 pakketten of u kunt er zelf één samen stellen. Wij zijn hier zeer uniek in. Wij hebben kerstpakketten van alle prijsklassen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hocras b.v uit de rubriek groothandel uit Hilversum is gevestigd aan de Franse Kampweg 38 in Bussum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-6979777.

Diensten en producten voor groothandel

Trefwoorden die horen bij Hocras b.v zijn o.a. :