Gooise Verhuur in Hilversum

Eenenzestig jaar ervaring op het gebied van verhuur maakt de Gooise Verhuur tot uw ideale feestpartner.

Over Gooise Verhuur

Gooise Verhuur valt onder de rubriek verhuur in Hilversum.

Gooise Verhuur:

Een feest, privé of zakelijk, krijgt een extra dimensie in een partytent van de Gooise Verhuur, maar ook voor productpresentaties, beurzen of seminars slaan wij overal in Nederland onze tenten op. Al op enkele vierkante meters kunnen wij u van dienst zijn met onze moderne tenten, die eenmaal aangekleed de verbazing zullen wekken van uw gasten. Voorop staat dat u geen zorgen heeft. De Gooise Verhuur regelt alles en neemt u veel werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op andere zaken. Het opzetten, aankleden en het afbreken; wij steken de handen graag uit onze mouwen om het succes voor u te vergroten.

Afhankelijk van het doel en het aantal te verwachten gasten kunt u kiezen uit diversen modellen en soorten of een combinatie daarvan. Voor de aankleding verzorgen wij de tentvelums, het meubilair, de vloer, de groenvoorziening, verlichting, verwarming, kortom u krijgt straks een partytent om van te dromen. Het interieur kan desgewenst worden aangepast aan uw huiskleuren en samen met u nemen wij in een vroeg stadium een checklist door zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. In onze showroom kunt u ons volledig assortiment bekijken en leuke ideeën op doen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gooise Verhuur uit de rubriek verhuur uit Hilversum is gevestigd aan de Kininelaantje 31 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-6289320.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Gooise Verhuur zijn o.a. :