Gaafmens in Loosdrecht

NLP | Relatiecoach | Supervisor | Mediator | Brainspot-practitioner | Hypnotherapeut

Over Gaafmens

Gaafmens valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

André de Oude is de drijvende kracht achter Gaafmens!! Mijn missie is: Mensen helpen heel te worden. Mijn motivatie ligt in het zorgen dat mensen weer gaaf mens kunnen worden; heel. Soms is een klein duwtje in de goede richting voldoende. Maar soms is complexe begeleiding noodzakelijk.

Volgende diensten die ik aanbiedt:

- Brainspotting; is een zeer effectieve vorm van verwerking van trauma's of blokkades. Hierbij worden de gebieden in de hersenen bereikt, die buiten ons denken en onze taal om gaan.

- Hypnotherapie; er gebeuren bij deze werkvorm prachtige dingen. Het is geen hocus pocus of abracadabra. De client blijft zelf 'in controle'. Er valt veel over en voor te zeggen: zoals de snelle werking er van. En het weer in contact komen met het onderbewuste en het eigen gevoel.

- NLP-coaching; met de inzet van Neuro Linguistisch Programmeren wordt een met brainspotting vergelijkbare benadering aangeboden maar met een ander vertrekpunt. Het gaat meer uit van coaching en probeert op een andere laag van ons mens-zijn effect te bieden.

- Supervisie; begeleiding waarbij de supervisor zijn client helpt om in toenemende mate zelfstandig te leren.

- Mediation; is iemand die met zijn speciale manier van kijken, omgaan met spanningen en het afwegen belangen de partijen met elkaar in gesprek kan krijgen.

- Relatie-coaching; communiceren en terug naar je kwetsbaarheid.

In mijn levenservaring en door mijn opleidingen heb ik meerdere vaardigheden en kennis opgedaan om mensen weer ‘op weg te helpen’.

Dat doe ik niet alleen vanuit mijn beroep, ik doe het ook omdat het een innerlijke drive is. Ik word blij als mensen uit hun ellende weer overeind krabbelen. Gaaf dus.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gaafmens uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Tjalk 58 in Loosdrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52017378.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Gaafmens zijn o.a. :