Forza Coaching in Almere

Forza Coaching | Loopbaan & Vitaliteit

Over Forza Coaching

Forza Coaching valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Forza Coaching biedt persoonlijke begeleiding op het gebied van loopbaancoaching en persoonlijke coaching (Forza Job Coaching) en personal training (Forza Fit Coaching). Dit kan zowel live als online.

Forza Job Coaching:

- Loopbaan coaching

- Out place mental trajecten

- Sollicitatiebegeleiding- en training

- Persoonlijke coaching gericht op het behalen van jouw doelen, zelfvertrouwen en lekker in je vel zitten.

Forza Fit Coaching:

- Persoonlijke coaching op maat met betrekking tot jouw Fit doelen

- Krachttraining

- Kickbokstraining op de bokszak of de pads

- Diverse cardio trainingen zoals Barre, HIT en Fartlek (buiten)

Beide programma's geeft Marjolein van Gog vanuit haar eigen woning in Almere, waar zij een prettige plek heeft om gesprekken te voeren en een ruimte om personal training te geven. Tevens is het mogelijk om op een andere sportlocatie de personal training te doen. ook kunnen de programma's online gevolgd worden mocht dit jou beter uitkomen. Online kunnen jullie via een videoverbinding de coachgesprekken voeren of geeft Marjolein online een killer work-out.

Het woord 'FORZA' staat voor KRACHT. Marjolein als coach van Forza gelooft dat zij met jouw innerlijke kracht alles kan bereiken. Deze dien je alleen nog te activeren. Marjolein kan daarbij helpen op de gebieden van loopbaanadvies, persoonlijke coaching en sport. In de programma's Forza Job Coaching en Forza Fit Coaching ligt de focus op het ontdekken waar jouw kracht ligt, om op deze te versterken en in te zetten om jouw doelen te behalen. De missie van Marjolein is om anderen meer in hun kracht te zetten en gelukkiger te maken. Marjolein wilt mensen in beweging brengen en inspireren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik jou graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Forza Coaching uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Sprenglaar 146 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57714969.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Forza Coaching zijn o.a. :