Emilie Speelman Psychodynamische Therapie in Hilversum

DURF JE NAAR BINNEN TE KIJKEN?

Over Emilie Speelman Psychodynamische Therapie

Emilie Speelman Psychodynamische Therapie valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Heel worden begint met de moed om jezelf te laten zien.

In Therapie & coaching krijg je inzicht in hoe gedachten, gevoelens, gedrag, gezondheid en eerdere ervaringen met elkaar samenhangen. Soms kom je er in je eentje niet uit en heb je hulp nodig om je koers weer te hervinden. Therapie geeft je inzicht in waar de problemen zijn ontstaan, wat er nodig is om ze op te lossen en hoe je de emoties verwerkt die hierbij naar boven komen. Therapie werkt helend. Het is het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven.

Na jouw aanmelding maken we een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek vertel je waar je tegenaan loopt en waar je naartoe wilt werken. Als psychodynamisch therapeut werk ik op veel verschillende manieren, wat maakt dat ik dit specifiek op jou kan afstemmen.

Herkent u één van onderstaande klachten? - Ik voel stress, ik ben uitgeput. - Ik voel me eenzaam - Ik voel me angstig - Ik voel me somber - Het verlies is te groot - Ik loop telkens vast

Neemt u dan toch even een kijkje op mijn website.

Als psychodynamisch therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsverenining VBAG. De therapie sessies worden (deels) vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Vaak hebben bedrijven een budget voor ontwikkeling van werknemers. Vraag je werkgever hiernaar. Voor werkgevers hanteer ik een ander tarief.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Emilie Speelman Psychodynamische Therapie uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Kamerlingh Onnesweg 221 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40653019.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Emilie Speelman Psychodynamische Therapie zijn o.a. :