De Uitkijk Ritueelbegeleiding in Ankeveen

Welkom bij De Uitkijk Ritueelbegeleiding

Over De Uitkijk Ritueelbegeleiding

De Uitkijk Ritueelbegeleiding valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Hilversum.

Francis de Kwant is de drijvende kracht achter DE UITKIJK – RITUEELBEGELEIDING. Ik ben jarenlang vrijwilliger geweest in de kerk en doe dat nog steeds, maar ik wil met dit werk juist ook graag mijn vleugels uitslaan buiten de kerk.

Het komt onverwacht of langverwacht: het afscheid van een dierbare mens. Hoe dan ook, het zijn tijden van verdriet en verwarring. Toch moet er op korte termijn invulling worden gegeven aan het afscheid.

Als de keuze voor een uitvaartonderneming, begraven of cremeren is gemaakt komt de kern van het afscheid: hoe geven we het vorm, welke mogelijkheden zijn er, wat past er bij de overledene en bij ons.

De mogelijkheden:

- Afscheid, in een gesprek met direct betrokkenen (familie en als u dat wenst vrienden, collega’s) wordt in beeld gebracht wie de overledene was en hoe de familie hem of haar wil gedenken.

- In memoriam of levensverhaal, het uitspreken van een in memoriam of levensverhaal door een familielid of goede vriend is een belangrijk onderdeel van het afscheid.

- Herinneringen, het zijn allemaal momenten om door middel van rituelen en symbolen, door het organiseren van een eenvoudige samenkomst, op een speciale manier bij stil te staan.Ik wil daarover graag met u meedenken.

- Wensen vastleggen , het is mogelijk om in een persoonlijk gesprek uw wensen te inventariseren en vast te leggen.

Als ritueelbegeleider wil ik u daarbij graag helpen. Immers: Bij ieder afscheid wordt een herinnering geboren.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Uitkijk Ritueelbegeleiding uit de rubriek uitvaartverzorging uit Hilversum is gevestigd aan de Dammerkade 8 in Ankeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23325441.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij De Uitkijk Ritueelbegeleiding zijn o.a. :