Cornalien Stolker Coaching & Consultancy in Bussum

Cornalien Stolker Coaching & Consultancy: Coaching en teamontwikkeling.

Over Cornalien Stolker Coaching & Consultancy

Cornalien Stolker Coaching & Consultancy valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

U kunt in de coaching en consultancy praktijk van Cornalien Stolker terecht voor diverse diensten. Hieronder ziet u een overzicht van deze diensten:

- Coaching: Individuele coaching. Hier is Cornalien goed in en dit doet zij al diverse jaren met veel passie en betrokkenheid.

- Teamcoaching: Wilt u ook dat uw team succesvol kan samenwerken? Dan is teamcoaching van Cornalien wat voor uw bedrijf. Uw team zal leren om beter te communiceren en samen te werken.

- Intervisie.

- Verandervraagstukken, management-alignment, leiderschapsontwikkeling.

- Training: Driedaagse digitale intelligentie. Voor de Stichting Digitale Overheid begeleidt Cornalien samen met Hans Hoornstra (auteur van het boek Digitale Intelligente en ontwikkelaar van het Columbusmodel) de driedaagse training digitale intelligentie.

- Leiderschapsprogramma: Dit is een verdiepend programma voor leidinggevenden in het publiek domein.

- Retraite: Reculer pour mieux sauter. Twee keer per jaar reist Cornalien met een groep professionals en leidinggevenden naar Frankrijk voor een vierdaagse retraite. Een pas op de plaats om verder te komen. Dit doet Cornalien samen met Charles Engelen en Tarcies Kisters (ervaren organisatieprofessionals).

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cornalien Stolker Coaching & Consultancy uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de 1e Industriestraat 21B in Bussum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55158934.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Cornalien Stolker Coaching & Consultancy zijn o.a. :