Cooldown Coaching in Hilversum

Van denken en doen, naar voelen en zijn!

Over Cooldown Coaching

Cooldown Coaching valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Magda de Muijnck is de drijvende kracht achter Cooldown Coaching.

Het groeien naar coach en meditatietrainer geeft mij een prachtig inzicht in mijzelf en de wereld om mij heen. De weg is minstens even mooi als de bestemming. De Jung studie van 3 jaar die ik volgend jaar afrond, verdiept mijn inzicht nog meer. Deze inzichten wil ik met jou delen.

Door meditatie krijg je zicht op wat je beweegt; je kunt meer afstand nemen van je gedachten, zodat je naar je gedachten kijkt en niet meer je gedachten bent. Leren mediteren en meditatie onderdeel laten worden van je dagelijkse routine is deel van mijn lesprogramma. Ik kan je door dit proces helpen, zodat jij je eigen koers gaat varen.

- Meditatie als motor van je persoonlijke groei

- Persoonlijke groei

- Coaching

Wil je duurzaam profijt hebben van meditatie, moet je het in dagelijkse routine opnemen. En we weten allemaal hoe moeilijk dat is. Daarom heb ik de basis van de psychologie van Jung in de training opgenomen, om te verklaren hoe de psyche werkt en hoe het komt dat een nieuwe gewoonte zo moeilijk vol te houden is. Mijn idee is dat kennis in ons hoofd zit, maar niet in ons gevoel. We denken het wel, maar zijn het niet. Echt kunnen voelen wat er aan de hand is, is in ons leven niet ontwikkeld. Gevoelig zijn is kwetsbaar zijn en kwetsbaar zijn is niet handig in de huidige samenleving. Met mediteren krijg je inzicht in jezelf. Je gaat zien waar je je energie aan besteedt en of dit wat toevoegt of niet. Je gaat uiteindelijk leren voelen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cooldown Coaching uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Van de Sande Bakhuyzenstraat 146 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54268305.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Cooldown Coaching zijn o.a. :