Coaching Keuker in Huizen

Relatietherapie, Stress Burn-out coaching & meer

Over Coaching Keuker

Coaching Keuker valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Ria Keuker is de drijvende kracht achter Coaching Keuker. Ze is gespecialiseerd relatietherapeut , stress & burn-out coach en meer.

Elke relatie kent naast ups ook downs. Je ergert je aan elkaar, er is sprake van jaloezie, het contact met de (schoon)familie loopt niet lekker. Dit zijn nog maar enkele onderwerpen die in een partnerrelatie voor veel stress en conflicten kunnen zorgen.

Herken je dit en wekken de verschillen tussen jullie, die je eerst zo spannend en aantrekkelijk vond, nu juist ergernis op? Wist je dat 70% van de stellen na het volgen van relatietherapie een grotere relatietevredenheid ervaart, minder problemen en een betere communicatie. Het is tijd om in actie te komen, zoek hulp.

Spanningen op de werkvloer of in je thuissituatie, werkdruk of een specifieke levensgebeurtenis: stress kan door allerlei omstandigheden ontstaan. Wil jij voorkomen dat jouw stress chronisch wordt en resulteert in een burn-out? Dan help ik je graag om je te ontwikkelen en je te stimuleren je doelen te realiseren - zonder stress.

In een gepersonaliseerd traject zal ik je, vanuit een empatische houding, een spiegel voorhouden, uitnodigen tot (zelf)reflectie, acceptatie en motiveren om in actie te komen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coaching Keuker uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Ambachtsweg 46 kamer 1.8 in Huizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22971645.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coaching Keuker zijn o.a. :

Nieuws van Coaching Keuker in Huizen

Relatietherapie

Relatietherapie

Interview: Welke kwaliteit zit er achter dat storende gedrag?

Relatietherapie of stress en burn-out coaching

Relatietherapie of stress en burn-out coaching

In deze Corona tijd kun je kiezen voor face to face gesprekken op locatie of voor online gesprekken.