Coaching Keuker in Huizen

Stress, burn-out coach & Relatietherapeut.

Over Coaching Keuker

Coaching Keuker valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Ria Keuker is de drijvende kracht achter Coaching Keuker. Ze is gespecialiseerd relatietherapeut en stress & burn-out coach.

Ik ondersteun en motiveer mensen om in beweging te komen en hun eigen doelen in het leven te realiseren. Die doelen kunnen heel verschillend zijn; het oplossen van relatieproblemen, een betere werk - privé balans, minder stress of het voorkomen van een burn-out zijn nog maar een paar voorbeelden.

Twijfel over je relatie kan voor veel stress zorgen, soms word je er zelfs letterlijk ziek van. Je kunt last van slapeloze nachten krijgen omdat je je afvraagt hoe het toch zover heeft kunnen komen. Waar en wanneer is het mis gegaan? Waarom hebben we zo vaak en zulke heftige ruzies? Wat is mijn aandeel hierin en wat dat van mijn partner? Herken je dit en wekken de verschillen tussen jullie, die je eerst zo spannend en aantrekkelijk vond, nu juist ergernissen op? Dan is het tijd om in actie te komen, relatietherapie is dan een optie.

Spanningen op de werkvloer of in je thuissituatie, werkdruk of een specifieke levensgebeurtenis: stress kan door allerlei omstandigheden ontstaan. Wil jij voorkomen dat jouw stress chronisch wordt en resulteert in een burn-out? Dan help ik je graag om je te ontwikkelen en je te stimuleren je doelen te realiseren - zonder stress.

In een gepersonaliseerd traject zal ik je, vanuit een empatische houding, een spiegel voorhouden, uitnodigen tot (zelf)reflectie, acceptatie en motiveren om in actie te komen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coaching Keuker uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de IJsbaankade 183 in Huizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22971645.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coaching Keuker zijn o.a. :

Nieuws van Coaching Keuker in Huizen

Relatietherapie of stress en burn-out coaching

Relatietherapie of stress en burn-out coaching

In deze Corona tijd kun je kiezen voor face to face gesprekken op locatie of voor online gesprekken.