CKL_Sports in Uithoorn

CKL_Sports gevestigd in Uithoorn.

Over CKL_Sports

CKL_Sports valt onder de rubriek sportschool in Hilversum.

Ik ben Danie een zumba instructeur uit Uithoorn. Ik ben 34 jaar oud. En ik ben sinds een jaar bezig met zumba. In oktober nam ik de stap om me diploma te halen als zumba instructeur. Als je van dansen houd is dit een hele leuke en effectieve workout.

Zumba is een workout die fitness combineert met simpele dansbewegingen op latijns-Amerikaanse en andere wereld muziek. Zumba is het populairste en snelst groeiende fitnessprogramma wereldwijd. De dansstylen salsa, merengue, cumbia, chachacha, reggeaton, samba, calypso, buikdansen, en nog veel meer.

Zumba is in de jaren 90 opgezet en ontwikkeld door de wereldberoemde fitnesstrainer Beto Perez.

Inmiddels is zumbafitness een bedrijf met vestigingen en met een fenomenaal aantal aangesloten instructeurs . Zumba is dus niet zomaar een leuke naam voor een trend maar een dynamische fitness programma waar bij je plusminus 500 tot 1200 calorieen verbrandt. dus als je op een leuke en gezellige manier wilt afvallen geef je snel op.

PERSONALTRAINING Ook voor personaltraining ben ik beschikbaar. Dus heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan dan is dit ook een optie. Je eigen personal zumbatrainer thuis, je werk waar dan ook. U hoeft dan niet naar zumba te komen zumba komt naar u. Locatie: in overleg

Bedrijfsworkshops De workshop waarbij u gezellig dansend met uw collegas, familie of vrienden tussen de 500 en 1200 calorie├źn verbrandt. Deze workshop bestaat uit verschillende soorten muziek, zoals merengue, reggaeton, salsa, cumbia, maar ook de Belly Dance ontbreekt niet. Voor elk nummer doen we danspasjes voor, zodat ze voor u makkelijk te volgen zijn.

Ervaring is dus niet nodig, en daarom voor alle soorten gezelschappen geschikt. Er zijn verschillende workshops beschikbaar

Groepsgrootte: minimaal 10 personen tot maximaal 70 personen (afhankelijk van de locatie) Locatie: in onderling overleg

Neem contact met ons op voor boekingen, prijzen of meer informatie mailen naar ckl_sports@yahoo.com

Zumba is fun Zumba is different Zumba is easy Zumba is effective

SEE YOU IN MY CLASS

Januari: START ZUMBA VOOR TIENERMEIDEN! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CKL_Sports uit de rubriek sportschool uit Hilversum is gevestigd aan de schumanflat 44 in uithoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47166580.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij CKL_Sports zijn o.a. :