Carina Stassen Beheer BV in Hilversum

Complete hulp rondom erven en schenken

Over Carina Stassen Beheer BV

Carina Stassen Beheer BV valt onder de rubriek juridisch adviseur in Hilversum.

Carina Stassen is de drijvende kracht achter Carina Stassen Beheer BV. Ze is in 2005 met haar bedrijf van start gegaan. Zij geeft advies op het gebied van (levens)testamenten en volmachten. Verder houdt ze zich bezig met de afhandeling van en toezicht op nalatenschappen en volmachten/levenstestamenten. Kortom ze helpt klanten met complete hulp rondom de erfenis en vermogen overdragen aan anderen (erven en schenken).

U kunt bij haar terecht voor:

- Advisering op juridisch gebied (testamenten, volmachten/levenstestamenten, huwelijksvoorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, samenlevingscontracten) - Afhandelen van nalatenschappen - Regelen financiële zaken voor mensen die hier zelf niet toe in staat zijn.

De specialiteit van Carina Stassen Beheer BV is een persoonlijke benadering en een intermenselijke visie: goed luisteren naar mensen en samen oplossingen zoeken die passen bij hun situatie, bij hun gezin/familie en/of bij hun bedrijf, bij hun wensen en voorkeuren. Respect, vertrouwen en integriteit zijn hierbij onmisbaar. Oprechte aandacht zorgt voor rust, overzicht en inzicht.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de contactgegevens. U kunt via de contactgegevens contact opnemen met Carina Stassen Beheer BV.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Carina Stassen Beheer BV uit de rubriek juridisch adviseur uit Hilversum is gevestigd aan de Banckertlaan 95 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23440514.

Diensten en producten voor juridisch adviseur

Trefwoorden die horen bij Carina Stassen Beheer BV zijn o.a. :

Nieuws van Carina Stassen Beheer BV in Hilversum

De digitale erfenis

De digitale erfenis

Tegenwoordig hebben nalatenschappen in toenemende mate vaak ook een digitaal component. Accounts van webwinkels, sociale media, en cryptomunten zijn niet meer weg te denken uit ons leven en daarmee ook niet uit hetgeen we nalaten. Hoe moeten we eigenlijk omgaan met dergelijke ontastbare, digitale zaken? Wie heeft er toegang tot de accounts na uw overlijden? Hoe regelt u dit goed?

Lening aan kind

Lening aan kind

Legt u één en ander vast als u geld uitleent aan uw kind? En wat gebeurt er met de lening als u komt te overlijden?

Regels en tips rondom schenken

Regels en tips rondom schenken

Moet een schenking per se schriftelijk worden vastgelegd? En wat is ‘inbreng’ van een schenking eigenlijk? Hoe kan ik regelen dat het geld dat ik schenk of nalaat aan mijn kind van hem privé blijft?

De verklaring van erfrecht/executele; wat houdt zo’n verklaring in en waarom heb ik deze nodig bij de afwikkeling van een erfenis?

De verklaring van erfrecht/executele; wat houdt zo’n verklaring in en waarom heb ik deze nodig bij de afwikkeling van een erfenis?

Tip: benoem in uw testament iemand tot executeur van uw nalatenschap zodat er na uw overlijden sneller gehandeld kan worden

Samengestelde gezinnen

Samengestelde gezinnen

Heeft u een samengesteld gezin (met eigen kinderen, stiefkinderen of zelfs pleegkinderen)? Wie erft er dan van u volgens de wet, en kunt u dit ook anders regelen?

Waarom is het belangrijk om een testament te maken?

Waarom is het belangrijk om een testament te maken?

Waarom is het belangrijk om een testament te maken?