C. Wortel Schoonmaakservices in Hilversum

C. Wortel Schoonmaakservices: Service, daar draait het bij ons om!

Over C. Wortel Schoonmaakservices

C. Wortel Schoonmaakservices valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf uit Hilversum.

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf die alles echt goed schoon maakt? Dan bent u bij C. Wortel Schoonmaakservices helemaal aan het juiste adres.

Wij voeren alle opdrachten naar behoren uit zodat wij u het beste resultaat kunnen bieden en u tevreden bent met onze diensten. Wij reinigen gevels, vloeren, raamwerk. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van schoonmaak.

De schoonmaakexperts die werkzaam zijn voor ons bedrijf zorgen zeker weten voor een goed resultaat. Wij geven geen half gebakken werk en geen onduidelijke kosten die er bijkomen. Ongeacht de grootte van de opdracht zal de prijs u altijd verassen.

Voor de volgende diensten kunt u bij ons terecht: - Vloerreiniging.

- Glasbewassing.

- Gevelreiniging. - Regulier schoonmaakwerk.

- Wand- en plafondreiniging.

Wilt u graag meer informatie over wat wij kunnen bieden? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

C. Wortel Schoonmaakservices uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Hilversum is gevestigd aan de Oude Eemnesserstraat 25 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54634749.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij C. Wortel Schoonmaakservices zijn o.a. :